Ρεκόρ εμβολιασμών στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας - 6.500 εμβολιασμοί μέχρι τώρα

11:22 π.μ. - Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
11:04 π.μ. - Τετ, 14/22/2021
Image: Ρεκόρ εμβολιασμών στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας - 6.500 εμβολιασμοί μέχρι τώρα

Ο Αναπληρωτής Διοικητής Εμμ. Καλλιονάκης στον Ηχώ 99,8 - Σχεδόν 200 εμβολιασμοί καθημερινά στις 3 εμβολιαστικές γραμμές του Νοσοκομείου

Ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού της Ιεράπετρας έχει εμβολιαστεί από τις τρεις εμβολιαστικές γραμμές που λειτουργούν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και η διαδικασία συνεχίζεται με περίπου 200 εμβολιασμούς να πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Μανώλη Καλλιονάκη που μίλησε στον Ηχώ 99,8 έχουν ήδη γίνει 6.500 εμβολιασμοί με κάποιους πολίτες να έχουν κάνει και τη δεύτερη δόση. Περίπου 200 εμβολιασμοί γίνονται καθημερινά. Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας λειτουργούν 3 εμβολιαστικές γραμμές, η τρίτη προστέθηκε τελευταία και υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας και 4ης εμβολιαστικής γραμμής. Την επιμέλεια έχει ο γιατρός κ. Γ. Πετράκης μαζί με όλη την εμβολιαστική ομάδα και τη συμβολή των εθελοντών της ΕΔΙΚ. Υπάρχει μια καλή οργάνωση και ευχαριστούμε το προσωπικό του Νοσοκομείου και όλους όσοι συμβάλλουν σε όλη αυτή την προσπάθεια, είπε ο κ. Διοικητής.

Πρόσθεσε ότι την ίδια ώρα συνεχίζονται τα rapid και τα μοριακά τεστ ενώ σε ότι αφορά τις νοσηλείες στη μονάδα covid του Νοσοκομείου Ιεράπετρας νοσηλεύονται 3 άτομα η κατάσταση της υγείας των οποίων εξελίσσεται καλά.