Ρέθυμνο: Με τρεις σφαίρες εκτέλεσαν τον κτηνοτρόφο

7:42 μ.μ. - Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018
07:02 μ.μ. - Τετ, 07/42/2018
Image: Ρέθυμνο: Με τρεις σφαίρες εκτέλεσαν τον κτηνοτρόφο

Αργά την νύχτα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 63χρονου κτηνοτρόφου που χθες έπεσε θύμα ενέδρας στο Ανω Μέρος Αμαρίου στο Ρέθυμνο

Σύμφωνα με τον ιατροdικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη, "ο 63χρονος δέχθηκε δύο σφαίρες στον θώρακα και μία στο κεφάλι".
 
Ο ιατροδικαστής δεν θέλησε να πει περισσότερα καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.
 
Την ίδια ώρα, οι Αρχές, έχουν συλλάβει έναν 24χρονο ως ύποπτο για την ανθρωποκτονία ενώ αναζητούν και τον 25χρονο αδελφό του. Πάντως, ο 24χρονος αρνείται ότι σκότωσε τον 63χρονο.  
 
Κλειδί στην όλη υπόθεση φαίνεται πως ήταν η κατάθεση του αλλοδαπού συνοδηγού του κτηνοτρόφου ο οποίος περιέγραψε τα όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο του 63χρονου μπλοκαρίστηκε από δύο άλλα.
 
Από το μπροστινό βγήκε ένας νεαρός, φέρεται να είπε ο αλλοδαπός και αφού έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου, πυροβόλησε ενατίον του θύματος.
 
Να σημειωθεί ότι ο συνοδηγός του θύματος τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά από τους πυροβολισμούς και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και νοσηλεύεται.
 
Αιτία του φονικού, όπως λένε οι αστυνομικές Αρχές, το μίσος που συνδέει τις δύο οικογένειες καθώς πριν από 10 χρόνια και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2008, το θύμα της χθεσινής ενέδρας συμμετείχε σε συμπλοκή στο Γερακάρι από την οποία είχε τραυματιστεί θανάσιμα ο παπούς του 24χρονου που έχει συλληφθεί. Από τη συμπλοκή τότε υπήρχαν και τραυματίες και συγκεκριμένα δύο από την οικογένεια του τότε θύματος και τρεις από τη δεύτερη οικογένεια, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος που χθες έπεσε νεκρός.
 
Το χωριό παραμένει υπό αστυνομικό κλοιό καθώς οι φόβοι για νέα βεντέτα είναι έντονοι
 
 
ekriti.gr