Ρουμελιωτάκη - Κατασκευάστηκε πυροφυλάκιο στις Μάλλες

9:55 π.μ. - Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020
09:10 π.μ. - Τρί, 13/55/2020
Image: Ρουμελιωτάκη - Κατασκευάστηκε πυροφυλάκιο στις Μάλλες

Παραδόθηκαν και δυο επινώτιοι ψεκαστήρες πυρόσβεσης

Στο πλαίσιο πυροπροστασίας της ευρύτερης περιοχής των Μαλλών υλοποιήθηκε η κατασκευή ενός μικρού πυροφυλακίου για να εξυπηρετήσει τόσο στη φύλαξη της περιοχής όσο να συνδράμει και στο έργο της Πυροσβεστικής στις δύσκολες ημέρες της αντιπυρικης περιόδου.

Η υλοποίηση του έργου οφείλεται αφενός μεν στην άμεση ανταπόκριση του Δημάρχου κ. Καλαντζάκη στο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλλων και αφετέρου στη βοήθεια των εθελοντών του Συλλόγου.

hxonews

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 έγινε ο αγιασμός στο πυροφυλάκιο όπου παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος ΠΠ του Δήμου Ιεράπετρας κ. Ρουμελιωτάκη Μαρία, ο Διοικητής της ΠΥ Ιεράπετρας κ. Καλιοντζής Δημήτρης, η πρόεδρος της Κοινότητας Μαλλών κ. Βολυράκη Μαρία, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Πουλακίδης Νίκος, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου κ. Μανιδάκη Μαρία και κ. Πλουσάκης Μανώλης και κάτοικοι των Μαλλών.

hxonews

Μεταξύ άλλων η κ. Ρουμελιωτάκη ανέφερε:

".......θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ από την πλευρά μου το Δήμαρχο κ. Καλαντζάκη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα σας για την κατασκευή αυτού του πυροφυλακειου και να συγχαρώ όλους τους εθελοντές που συμμετειχαν σε όλες τις περιπολίες της φετινης αντιπυρικης περιόδου οποτε κι αν σας ζητήθηκε από το τμήμα της ΠΠ του Δήμου , συνδραμοντας τόσο στην προστασία του φυσικού περιβαλλοντος όσο και στην προστασία του δασικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής.

Εύχομαι να μην έχουμε μέχρι το τέλος της περιόδου κανένα σοβαρό περιστατικό.

Με την ευκαιρία θα σας παραδώσω και δυο επινώτιους ψεκαστήρες πυρόσβεσης εκ μέρους της ΠΠ του Δήμου Ιεράπετρας.

Θα είμαστε σε άμεση συνεργασία για οτιδήποτε χρειαστείτε ."

Οι δράσεις της ΠΠ του Δήμου Ιεράπετρας συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα και είμαστε πάντα σε ετοιμότητα όπου κι αν χρειαστεί να επέμβουμε.

Από το Τμήμα ΠΠ

του Δήμου Ιεράπετρας

Η αντιδημαρχος

Μαρία Ρουμελιωτάκη