Στέγη στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ από τον Δήμο Ιεράπετρας

8:57 π.μ. - Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018
08:08 π.μ. - Τετ, 08/57/2018
Image: Στέγη στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ από τον Δήμο Ιεράπετρας

Στο χώρο όπου θα στεγαστεί για πρώτη φορά το ΚΕΘΕΑ Ιεράπετρας βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Μάνο Λουτσέτη

 
Το εν λόγω κτίριο παραχωρήθηκε για χρήση στο ΚΕΘΕΑ από τον Δήμο Ιεράπετρας και για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην αξιοποίησή του ο Δήμος ανέλαβε και εργασίες συντήρησης, οικοδομικές εργασίες, αντικατάσταση κουφωμάτων και ηλεκτρολογικές εργασίες. 
Για το σημαντικό έργο που επιτελεί το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, αλλά και για την πρόθεση περεταίρω στήριξης μίλησε ο δήμαρχος, κ. Καλαντζάκης:
«Δώσαμε οριστική λύση στο χρόνιο αίτημα του ΚΕΘΕΑ για εξεύρεση χώρου στέγασης.
Κάναμε μια παρέμβαση ουσίας με ένα έργο που έχει απτά αποτελέσματα και πολλαπλή χρησιμότητα στον Δήμο μας, δίνοντας την δυνατότητα στο ΚΕΘΕΑ να συγκεντρώσει και να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο δικό του χώρο στον Δήμο Ιεράπετρας.
Η δράση του ΚΕΘΕΑ στον Δήμο Ιεράπετρας είναι πολύτιμη καθώς έχουν ήδη βοηθηθεί δεκάδες χρήστες και οικογένειες.
Ευχαριστώ τον υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ – Αριάδνη στο νομό Λασιθίου κ. Γεώργιο Τρικοίλη για τη συνεργασία καθώς και όλους όσους στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια.
Ο Δήμος Ιεράπετρας θα συνεχίσει αδιαλείπτως να στηρίζει τέτοιες δομές που σέβονται τον άνθρωπο και αγωνίζονται για τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών και ποιοτικής διαβίωσης».