Στη Θρυπτή ο Πλακιωτάκης για τον αγιασμό ανέγερσης του κτιρίου του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου

7:41 π.μ. - Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021
07:05 π.μ. - Δευ, 10/41/2021
Image: Στη Θρυπτή ο Πλακιωτάκης για τον αγιασμό ανέγερσης του κτιρίου του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου

Επόμενο στοίχημα για την περιοχή θα είναι η ολοκλήρωση του δρόμου, δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας

Ο αγιασμός για την ανέγερση του κτιρίου του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Θρυπτής τελέστηκε το περασμένο Σάββατο 8 Μαΐου 2021 από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλου. Το έργο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα χρηματοδότησης LEADER που διαχειρίζεται η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε..

hxonews
hxonews

Παρών στη τελετή του αγιασμού ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ο οποίος σχολίασε σε ανάρτησή του: " Με αυτό το πολιτιστικό κέντρο αποκτά ένα σημείο αναφοράς η ευρύτερη περιοχή της Θρυπτής. Επόμενο στοίχημα για την περιοχή θα είναι η ολοκλήρωση του δρόμου".

hxonews
hxonews

Παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Γουλιδάκης, ο Πρόεδρος της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. κ. Χαράλαμπος Αντωνακάκης, ο Βουλευτής κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτης, ο πρώην Βουλευτής κ. Γιάννης Κουνενός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γ. Χαμηλός και μέλη του Δ.Σ. καθώς επίσης κάτοικοι και φίλοι της Θρυπτής κ.α..

hxonews

-

* Με πληροφορίες και από το imis.gr