Σύσκεψη στα Χανιά παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

2:37 μ.μ. - Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019
02:05 μ.μ. - Παρ, 03/37/2019
Image: Σύσκεψη στα Χανιά παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

Τι ζήτησε ο Σταύρος Αρναουτάκης από τον Στ. Αραχωβίτη

Με αφορμή της μεγάλες καταστροφές από την πρωτοφανή θεομηνία στην Αγροτική παραγωγή-οικονομία,το φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, είναι σε εξέλιξη
 
στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Αραχωβίτη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, του προέδρου του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπέ, θεσμικών εκπροσώπων, Βουλευτών, Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων, ΟΑΚ, αγροτικών φορέων, υπηρεσιακών παραγόντων κ.α.
Στην έναρξη της σύσκεψης, σύμφωνα με το cretapost. gr, καλωσορίζοντας τον Υπουργό, ο Αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, αναφέρθηκαν στις πρωτοφανείς καταστροφές στις υποδομές, την αγροτική οικονομία από την θεομηνία, ζητώντας την στήριξη του Υπουργείου. Μάλιστα ο Περιφερειάρχης, είπε, ότι οι καταστροφές σε Χανιά Ρέθυμνο υπολογίζονται άνω των 200 εκατ. και αναφέρθηκε στην συνεργασία της Περιφέρειας με τα Υπουργεία, Βουλευτές, Δημάρχους, φορείς, μελετητές, υπηρεσίες για την άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης ,με το δεδομένο ότι οι πληγέντες Δήμοι-περιοχές έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.