Συναντήσεις του Δημάρχου Ιεράπετρας για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

10:03 π.μ. - Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
10:05 π.μ. - Τετ, 27/03/2020
Image: Συναντήσεις του Δημάρχου Ιεράπετρας για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

Η συγκέντρωση ικανού αριθμού εγγραφών και η ομαλή λειτουργία του σχολείου ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στις συζητήσεις

Διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με το Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Μιχαήλ Παπαδάκη, με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και με το Διευθυντή του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου, κ. Αναστάσιο Χατζημανώλη παρουσία της Προέδρου της Κοινότητας Καβουσίου, κας. Μαρίας Χαλκιαδάκη και του μέλους του τοπικού συμβουλίου κ. Ιωάννη Χαλκιαδάκη.

hxonews

Η συγκέντρωση ικανού αριθμού εγγραφών και η ομαλή λειτουργία του σχολείου ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στις συζητήσεις.

hxonews

Ο κος Καλαντζάκης αφού ενημερώθηκε από τους αρμόδιους για τις προγραμματισμένες ενέργειες της επόμενης μέρας για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου τόνισε:

hxonews

«Τα στοιχεία είναι πολύ θετικά για το πλήθος των εγγραφών και όλες οι ενδείξεις είναι πολύ ενθαρρυντικές ώστε το Μουσικό Γυμνάσιο να ανοίξει τις πύλες του τη νέα σχολική χρονιά.

hxonews

Το σχολείο είναι καθ’ όλα έτοιμο να υποδεχτεί για πρώτη φορά τους μαθητές του από όλο το Νομό Λασιθίου και να τους παρέχει σφαιρική παιδεία, στοχευμένη εκπαίδευση και σπουδαία μαθησιακή εμπειρία σε ένα παιδαγωγικά άρτιο περιβάλλον.

Το καλό κλίμα που διατηρείται μεταξύ του Δήμου Ιεράπετρας, της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Λασιθίου και του Διευθυντή του σχολείου οδηγεί πλέον, στην επίτευξη του στόχου μας και την έναρξη της λειτουργίας του Μουσικού Γυμνασίου την ερχόμενη σχολική περίοδο.

Λίγες μέρες έμειναν ακόμα για να εγγραφούν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές Λασιθίου στο Μουσικό Γυμνάσιο.

Καλούμε λοιπόν όλους τους κηδεμόνες που τα παιδιά τους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο Μουσικό γυμνάσιο να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου, καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών, μέσω της ιστοσελίδας: dide.las.sch.gr και για επιπλέον πληροφορίες μπορούν να απευθυνονται στο email: mail@gym-mous-lasith.las.sch.gr και στα τηλέφωνα: 2842094886 και 6948019402».