Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη του Νομού Λασιθίου

5:12 μ.μ. - Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022
05:07 μ.μ. - Τετ, 06/12/2022
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη του Νομού Λασιθίου

Τον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη υποδέχτηκε στο Γραφείο του, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Τον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη υποδέχτηκε στο Γραφείο του, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία των αντιδημάρχων κ.κ. Χρύσας Χατζημαρκάκη, Γεωργίου Ασπραδάκη, Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη και Νεκτάριου Παπαδάκη, καθώς και της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κας Μαρία Σακαδάκη. 

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε ο καλύτερος συντονισμός των δράσεων και των ενεργειών, ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της συνεργασίας Δήμου και Αντιπεριφέρειας τόσο στην υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων, όσο και στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. 

Το θέμα του ΝΟΑΚ, το ζήτημα της νήσου Χρυσής, κλαδοκοπές, συντηρήσεις οδικών δικτύων, η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού στις Δημόσιες Υπηρεσίες είναι μερικά μόνο από τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε με την σειρά του για τις προτεραιότητες της Περιφέρειας και υποσχέθηκε κάθε βοήθεια προς τον Δήμο Ιεράπετρας προχωρώντας στην στήριξη κάθε αναπτυξιακής πρότασης που θα προέρχεται από ώριμη μελέτη και θα προκύπτει από ορθή ιεράρχηση των αναγκών του.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεσήμανε τα εξής: 

«Ευχαριστώ για τη συνολική συνεργασία μας τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ιωάννη Γουλιδάκη και εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον νέο Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη. 

Από τη συζήτησή μας φάνηκε ότι ο κ. Ανδρουλάκης είναι γνώστης των αναγκών του Δήμου της Ιεράπετρας και  ότι υπάρχει σύμπνοια απόψεων για όλα τα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν.

Ως Δημοτική Αρχή με τη σειρά μας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο της Περιφέρειας όποτε προκύπτει ανάγκη.

Κοινός μας στόχος είναι η ταχύτερη χρηματοδότηση και υλοποίηση έργων υποδομής που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών. 

Με τον κ. Ανδρουλάκη συμφωνήσαμε σε μία συνεχή και στενή συνεργασία, προκειμένου να επιτευχθούν άμεσα οι επιδιωκόμενοι στόχοι προς όφελος του Δήμου της Ιεράπετρας».