Συνάντηση της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α με εκπροσώπους του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

2:05 μ.μ. - Τρίτη, 18 Μαΐου 2021
02:05 μ.μ. - Τρί, 18/05/2021
Image: Συνάντηση της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  με εκπροσώπους του ΚΕΘΕΑ  ΑΡΙΑΔΝΗ

Συζητήθηκε η οργάνωση δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της περιοχής για παροχές, υπηρεσίες, προγράμματα αλλά και τους στόχους και σκοπούς του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Η πρώτη συνάντηση με τις κυρίες Μαριλένα Χατζάκη - Κοινωνική Λειτουργό και Βασιλική Κατσαβριά – Ψυχολόγο , έθεσε τις βάσεις για μια σταθερή συνεργασία των κοινωνικών δομών του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α (Βοήθεια στο σπίτι, ΚΑΠΗ – ΚΗΦΗ και ΚΔΑΠ. ΜΕΑ) με το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Συζητήθηκε η οργάνωση δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της περιοχής για παροχές, υπηρεσίες, προγράμματα αλλά και τους στόχους και σκοπούς του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Αλλά και η διοργάνωση εκδηλώσεων με το τμήμα Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών που διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο, ξεκινά την λειτουργία παραρτήματος στην Ιεράπετρα σε χώρο στις εργατικές κατοικίες, ενέργεια που αποτελεί ένα ευχάριστο γεγονός για την περιοχή μας. Η στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. στις δράσεις του , έρχεται να διαδεχτεί την στήριξη του δήμου στη δημιουργία του χώρου εγκατάστασης του . Η γνωριμία μας σήμερα είναι η αρχή μιας σταθερής και συνεχόμενης συνεργασίας μεταξύ των δυο δομών» όπως υπογράμμισε η κ. Σακαδάκη.