Συνάντηση του Δημάρχου με την συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας

3:48 μ.μ. - Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
03:12 μ.μ. - Παρ, 06/48/2019
Image: Συνάντηση του Δημάρχου με την συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας

Στη συνάντηση ήταν και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ώστε να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενόψει του κοινωνικού χαρακτήρα των ημερών που ακολουθούν

Με τη συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας κα. Κική Χασάπη - Φρονιμάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Στη συνάντηση είχε κληθεί και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κα. Μαρία Σακαδάκη - Μπαχλιτζανάκη ώστε να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενόψει του κοινωνικού χαρακτήρα των ημερών που ακολουθούν.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα κάτωθι:

«Έπειτα από την προσωπική επιλογή της κ. Κικής Χασάπη - Φρονιμάκη να αντικατασταθεί στη θέση της συντονίστριας για καθαρά προσωπικούς της λόγους, θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να την ευχαριστήσω για τη γόνιμη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, το αξιόλογο έργο της και την ουσιαστική στήριξή της στους δημότες που το είχαν ανάγκη.

Η συνεργασία μας, ωστόσο, δεν θα σταματήσει εδώ, εφόσον, προσωπικά χαίρομαι να συνεργάζομαι με ανθρώπους που φέρνουν εις πέρας με αφοσίωση το έργο που τους ανατίθεται και αγαπούν να προσφέρουν στο συνάνθρωπο».