ΣΥΡΙΖΑ Σητείας | Καθολική η αντίσταση της Σητείας για το υβριδικό Αμαρίου

8:11 π.μ. - Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022
08:05 π.μ. - Παρ, 27/11/2022
Image: ΣΥΡΙΖΑ Σητείας | Καθολική η αντίσταση της Σητείας για το υβριδικό Αμαρίου

Δελτίο Τύπου της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Σητείας, σχετικά με την χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Σητεία ενάντια στο υβριδικό έργο Αμαρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε ο Δήμος Σητείας ενάντια στην εγκατάσταση των 18 γιγάντιων ανεμογεννητριών στην Σητεία σαν υποέργο του Υβριδικού Αμαρίου.

Όλοι οι ομιλητές τόνισαν την αντίθεσή τους στο συγκεκριμένο έργο και την Θέληση της τοπικής κοινωνίας να μην εγκατασταθούν και άλλες ανεμογεννήτριες στην Σητεία.

Χαιρετισμό απηύθυνε η συντονίστρια της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σητείας Καζαμία Ειρήνη εκ μέρους των μελών της οργάνωσης και του βουλευτή Μανόλη Θραψανιώτη.

Τα μέλη της οργάνωσης και ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι παρόντες στους αγώνες του Σητειακού λαού για να μην πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη επένδυση που είναι καταστροφική για το περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου.

Η μόνη ωφέλεια αφορά μόνο τους μεγαλοεπενδυτές που μπροστά στα κέρδη τους δεν υπολογίζουν την καταστροφή που προκαλούν στο περιβάλλον και την βίαιη αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης που θέλει και ονειρεύεται η Σητειακή κοινωνία.