Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στο πλευρό των δομών κοινωνικής στήριξης

2:59 μ.μ. - Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020
02:09 μ.μ. - Τετ, 02/59/2020
Image: Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στο πλευρό των δομών κοινωνικής στήριξης

Μαζί με τους προμηθευτές μας εκεί που υπάρχει ανάγκη!

Οι ανάγκες των ευπαθών ομάδων κατά την περίοδο της πανδημίας έχουν αυξηθεί και οι δράσεις κοινωνικής προσφοράς των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση.

hxonews

Είναι γνωστό ότι η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., υλοποιεί ένα πολύπλευρο πλάνο υποστήριξης κοινωνικών δομών σε όλη την Κρήτη. Εδώ και 40 χρόνια, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης αποτελούν πολύτιμο συμπαραστάτη δεκάδων φορέων και συλλόγων, που με την σειρά τους υποστηρίζουν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Αυτή η ουσιαστική πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που ιδιαίτερα υπό τις παρούσες συνθήκες κρίνεται όχι μόνο αναγκαία, αλλά απαραίτητη, συνεχίζεται με άκρως δυναμικό τρόπο από την μεγάλη Κρητική εταιρεία.

hxonews

Από τις τελευταίες δράσεις που υλοποιήθηκαν και εντάσσονται στο παραπάνω πλαίσιο, είναι και η διάθεση καθαριστικών ειδών, προϊόντων προσωπικής υγιεινής και ειδών πρώτης ανάγκης σε δομές που φιλοξενούν παιδιά σε όλη την Κρήτη. Ειδικότερα, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης με τη συνεργασία της εταιρείας Unilever, ενίσχυσαν την Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής στις Μοίρες, το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (Παιδόπολη) στη Νεάπολη, τη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου στον Μασταμπά και το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου στον Πόρο, με προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των προστατευόμενων παιδιών και συμβάλλουν στο να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο οι συνθήκες υγιεινής στις δομές.

hxonews

Οι δράσεις των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης αναμένεται να συνεχιστούν και μάλιστα με αυξανόμενη ένταση. Κρίνοντας δε από την ικανότητα της Χαλκιαδάκης Α.Ε. να ευαισθητοποιεί και να παρακινεί τους προμηθευτές της να συμμετάσχουν σε αυτές τις ενέργειες, αλλά και την εμπιστοσύνη που οι ίδιοι οι προμηθευτές δείχνουν προς την Κρητική εταιρεία, τότε τα περιθώρια αισιοδοξίας διευρύνονται. Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα ανακοινωθεί μια ακόμα στοχευμένη ενέργεια αλληλεγγύης από την Χαλκιαδάκης Α.Ε., με τη συμμετοχή και άλλων εταιρειών - συνεργατών της, η οποία θα επικεντρώνεται στη στήριξη ανέργων του τουριστικού κλάδου. Ενός κλάδου που έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία του Covid 19 και, ειδικά στην Κρήτη, περιλαμβάνει χιλιάδες οικογένειες.

hxonews

Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι να στηρίζουμε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη!

hxonews

Λεπτομέρειες για τη νέα αυτή δράση αναμένονται τις επόμενες ημέρες...

hxonews
hxonews

ΣΗΜ.: Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το δελτίο, είναι προγενέστερες των έκτακτων περιοριστικών μέτρων στην Π.Ε. Ηρακλείου