Το ευχαριστώ του Δημάρχου Ιεράπετρας στους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου

8:27 π.μ. - Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
08:12 π.μ. - Τετ, 19/27/2018
Image: Το ευχαριστώ του Δημάρχου Ιεράπετρας στους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Μία όμορφη μουσικοχορευτική παράσταση, για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (16/12) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»

Μία όμορφη μουσικοχορευτική παράσταση, για τη στήριξη του  Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (16/12) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» από τις σχολές κρητικών χορών του κ. Δημήτρη Καπαράκη και τα μουσικά συγκροτήματα των κ. Γιώργου Δρακάκη, κ. Γιώργου Κουδουμογιαννάκη και κ. Μανώλη Παπαδάκη όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, οι αντιδήμαρχοι, κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη και κ. Πέτρος Μαστοράκης και η συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας, κ. Κική Χασάπη - Φρονιμάκη. 
 
Η αίθουσα γέμισε από πλήθος κόσμου που προσήλθε για να παρακολουθήσει τα χορευτικά δρώμενα, να ακούσει τις κρητικές μελωδίες και να στηρίξει παράλληλα τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσφέροντας μία τσάντα τροφίμων σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. 
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης: 
 
«Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στους χορηγούς που με την ευγενική τους προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας συμβάλλουν έμπρακτα στην προσπάθεια υποστήριξης και ενίσχυσης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
 
Επιπλέον, αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα. Κική Χασάπη-Φρονιμάκη και την αντιδήμαρχο κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, για το σπουδαίο έργο που επιτελούν καθώς και στις Σχολές Κρητικών Χορών και τα μουσικά συγκροτήματα που πλαισίωσαν τη μουσική βραδιά.
 
Είναι υποχρέωση όλων μας να προσφέρουμε βοήθεια στους υστερούντες σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο για την κοινωνία και ευχόμαστε ολόψυχα στο άμεσο μέλλον κανένας συνδημότης μας να μην έχει την ανάγκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το βιοπορισμό του».