Το ΚΑΠΗ του Δήμου Ιεράπετρας έκοψε την πίτα του

3:47 μ.μ. - Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017
03:01 μ.μ. - Δευ, 02/47/2017
Image: Το ΚΑΠΗ του Δήμου Ιεράπετρας έκοψε την πίτα του

Ευχές από τα μέλη του ΚΑΠΗ για μια δημιουργική νέα χρονιά

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  Δήμου Ιεράπετρας την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στον χώρο του ΚΑΠΗ με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης & Σητείας, κ.κ. Κυρίλλου, παρουσία του προέδρου της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας, κ. Μανώλη Φραγκούλη, του αντιπροέδρου, κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και της Αντιδημάρχου, κας. Χρύσας Χατζημαρκάκη. 
 
Ευχόμενος μια καλή χρονιά, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην προσφορά των ηλικιωμένων και στη στήριξη των οικογενειών τους σε μια περίοδο μάλιστα βαθύτατης οικονομικής κρίσης,  καθώς και στην πολύτιμη προσφορά τους στη στήριξη της οικογένειας και στη διατήρηση της παράδοσης.
 
Τις ευχές του για τη νέα χρονιά στα μέλη του ΚΑΠΗ  έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μανώλης Φραγκούλης, εκφράζοντας την  διάθεση του να είναι πάντα κοντά στους ηλικιωμένους πρόθυμος να βοηθήσει στην λύση κάθε προβλήματος του Κ.Α.Π.Η.
 
Μια καλή και δημιουργική νέα χρονιά ευχήθηκε και η πρώην πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΤΙ.Α και σημερινή Αντιδήμαρχος, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, μεταφέροντας και τις θερμές ευχές του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, ο οποίος λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. 
 
Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν επίσης αρκετά μέλη του ΚΑΠΗ παλιά και νέα, καθώς και παλιοί και νέοι συνεργάτες της δομής, μεταξύ των οποίων και η παλαιότερη διευθύντρια του Κ.Α.Π.Η, κα. Αγαθή Γαλάνη.
 
Όπως ανέφεραν τα μέλη του «Ήταν μια από τις πιο λαμπρές εκδηλώσεις που έχουν γίνει στο Κ.Α.Π.Η. την οποία εκτός των άλλων τίμησαν και οι μουσικοί Βαγγέλης Βαρδάκης, Νίκος Μαστοράκης και Αντώνης Μπαριταντωνάκης που έπαιξαν τοπικούς χορούς και μαντινάδες, ξεσηκώνοντας τους ηλικιωμένους να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί με τους χορευτές της Δημοτικής Χορευτικής Ομάδας που επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας της χορευτικής ομάδας του Δήμου Ιεράπετρας, κας Κατερίνας Βαγγέλα. 
 
Ευχαριστώντας όσους παρευρέθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ απηύθυναν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Μητροπολίτη, την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α καθώς και τον Δήμο Ιεράπετρας, δίνοντας επίσης και τις ευχές τους για τη νέα χρονια. 
 
Όπως αναφέραν «Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο για τις ευχές και την αγάπη του. Του ευχόμαστε  μια καλή και ευλογημένη χρονιά και μια ευλογημένη ποιμαντορία. Ευχαριστούμε επίσης την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και τον Δήμο για ότι κάνουν για μας. Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους των δράσεων του Κ.Α.Π.Η. που μας τίμησαν όλοι αλλά και το συμβούλιο του Κ.Α.Π.Η. που με τη βοήθεια της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α οργάνωσε την κάλυψη της γιορτής με γλυκά και εδέσματα. Ξεχωριστά ευχαριστούμε την κα. Χρυσούλα την καθημερινή μας συντροφιά που πάντα τα προλαβαίνει όλα. Εμείς οι ηλικιωμένοι, τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. σκορπίζουμε καθημερινά την αγάπη μας σήμερα όμως με μια τόσο λαμπρή γιορτή αισθανθήκαμε περήφανοι για όλους εσάς που ήσαστε τα παιδιά μας. Σήμερα δεν δώσαμε μόνο αγάπη. Εισπράξαμε και αγάπη. Καλή χρονιά και ευλογημένη σε όλους με υγεία. Και του χρόνου».
 
Πηγή: cretalive.gr