Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας ευχαριστεί τους μαθητές του 3ου και 4ου Δημοτικού

8:42 π.μ. - Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018
08:11 π.μ. - Παρ, 16/42/2018
Image: Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας ευχαριστεί τους μαθητές του 3ου και 4ου Δημοτικού

Η Συντονίστρια Κική Χασάπη-Φρονιμάκη, τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής και το Προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου τους ευχαριστούν θερμά

Η Συντονίστρια Κική Χασάπη-Φρονιμάκη, τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής και το Προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου  ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της E1 και E2 και Ε3 τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στις 15.11.2018  στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
 
Μαθητές και εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στην Δομή και ενημερώθηκαν για το έργο που προσφέρει και τον τρόπο λειτουργίας της. Επιπλέον ακoλούθησε συζήτηση για το πώς θα μπορούσαν οι μαθητές να ενισχύσουν τη Δομή εν όψη των γιορτών των Χριστουγέννων.

 
Επίσης, ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της Β1 και Β2 τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στις 15.11.2018  στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Μαθητές και εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στην Δομή και ενημερώθηκαν για το έργο που προσφέρει και τον τρόπο λειτουργίας της. 
 
Τα παιδιά προσέφεραν τρόφιμα και διάφορα είδη Παντοπωλείου, προκειμένου αυτά να διατεθούν στους δικαιούχους της Δομής.
 
Αξίζει να αναφερθεί πόσο  σημαντικές είναι τέτοιες κινήσεις προσφοράς, ενίσχυσης και αλληλεγγύης!
 
Η Συντονίστρια 
του Κοινωνικού Παντοπωλείου 
Κική Φρονιμάκη- Χασάπη