Το Νοσοκομείο Ιεράπετρας να εκπροσωπηθεί από τον Διοικητή του στο Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου

11:36 π.μ. - Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020
11:05 π.μ. - Παρ, 08/36/2020
Image: Το Νοσοκομείο Ιεράπετρας να εκπροσωπηθεί από τον Διοικητή του στο Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου

Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» Αργύρης Πανταζής στον Ηχώ 99,8

Για το θέμα που έχει ανακύψει με την μη εκπροσώπηση της Ιεράπετρας στο Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου μιλά στον Ηχώ 99,8 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ. Αργύρης Πανταζής. Όπως είπε κάποιος έχει εισηγηθεί στο Υπουργείο Υγείας για την τοποθέτηση των συγκεκριμένων προσώπων και καλό θα είναι να βρεθεί έτσι ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος. Από εκεί και πέρα όμως προβληματίζει και δημιουργεί απορίες η στάση του Δημάρχου Ιεράπετρας σχετικά με την σχέση που υπάρχει με τον Αναπληρωτή Διοικητή. Ο εκάστοτε Διοικητής του Νοσοκομείου θα πρέπει να συνεργάζεται με τον εκάστοτε Δήμαρχο. Ως παράταξη θέλαμε να γνωρίσουμε τον Διοικητή , να του μεταφέρουμε το κλίμα και το ιστρορικό για το Νοσοκομείο και έγινε μια χρήσιμη συζήτηση όπου από πλευράς μας κατατέθηκαν προτάσεις μεταξύ αυτών και για τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Εκ μέρους του Διοικητή εκφράστηκε διάθεση για συνεργασία και εξέφρασε τη διάθεση να εργαστεί για ζητήματα που είχαν μείνει ανενεργά.

Σε κάθε περίπτωση είναι ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου και οφείλουμε να τον στηρίξουμε όλοι. Ένας άνθρωπος που του ανατέθηκε ένα δύσκολο πόστο σε μια νευραλγική περιοχή. Εάν , λέμε εάν, έχουν γίνει λάθη ας του δοθεί μια περίοδος χάριτος, σημείωσε ο κ. Πανταζής.

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι συμφωνεί με την πρόταση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και σε όποιες άλλες προτάσεις ή ενέργειες που έχουν να κάνουν με τη στήριξη του νοσοκομείου καθώς και του ίδιου του Διοικητή ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης για θέματα που έχει υποχρέωση και από πλευράς του λόγω της θέσης του να χειριστεί.

Κλείνοντας είπε ότι είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να εκπροσωπηθεί το Νοσοκομείο Ιεράπετρα μέσω του Διοικητή και αυτή είναι η ξεκάθαρη θέση τους και θα πρέπει να εξεταστούν όλοι οι τρόποι που θα συμβάλλουν στην επίτευξη αυτού του στόχου.