Τουρισμός για Όλους: Νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων

2:27 μ.μ. - Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
02:07 μ.μ. - Τρί, 07/27/2020
Image: Τουρισμός για Όλους: Νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ξεπέρασαν τις 300.000 οι αιτήσεις - Νέα προθεσμία

Το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «Τουρισμός για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Από την Πέμπτη, 9 έως και το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα γίνονται δεκτές, ανεξαρτήτως του λήγοντος ψηφίου στον ΑΦΜ, όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων.

Μέχρι στιγμής οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση έχουν ξεπεράσει τους 300.000, ενώ οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» συνολικά υπολογίζονται σε 1 εκατομμύριο άτομα έως τώρα.

Το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γι' αυτό και η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού έκρινε ως επιβεβλημένη την παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Σήμερα, Δευτέρα, 6 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι δικαιούχοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 4 ή 5. Αύριο, Τρίτη 7 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους οι δικαιούχοι με 6 ή 7 ως τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, οι αιτήσεις ανοίγουν για τους δικαιούχους με ΑΦΜ σε 8 ή 9.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές ημερομηνίες αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στην Ελλάδα από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους αλλά και για να επιτευχθεί η τόνωση του εσωτερικού τουρισμού.

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές.

taxheaven.gr