«Κόντρες» στον ΟΦ Ιεράπετρας - Ανακοίνωση του ΔΣ

7:36 π.μ. - Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020
07:06 π.μ. - Δευ, 29/36/2020
Image: «Κόντρες» στον ΟΦ Ιεράπετρας - Ανακοίνωση του ΔΣ

Στηρίζουμε τον πρόεδρο Θ. Χηνόπουλο απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχεται τόσο αυτός, όσο και ο ΟΦΙ συνολικά

Εμείς, τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΦΙ , αναγκαζόμαστε να προβούμε σε αυτήν την ανακοίνωση για να γράψουμε τα αυτονόητα προκειμένου να υπερασπιστούμε τον πρόεδρο του Δ.Σ. μας , τον κ. Χηνόπουλο , απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχεται τόσο αυτός , όσο και ο ΟΦΙ συνολικά , από ανθρώπους που φόρεσαν την βαριά ασπρόμαυρη φανέλα , όμως εκτός αγωνιστικού χώρου δεν την τιμούν , ούτε σέβονται την ιστορία της ομάδας μας.

Επίθεση από ανθρώπους που δεν σέβονται ούτε την συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα και πολύ περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο , ούτε την συγκυρία στην οποία μπορεί να βρίσκεται ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας εργοδότης τους , λόγω του κορονοιού.

Επίθεση η οποία δεν αρκέσθηκε σε κάποιο εξώδικο ή κάποια προσφυγή , αλλά συνεχίζεται με ομοβροντία ανακοινώσεων γιατί πρέπει με ιδιαίτερο ζήλο οι κύριοι αυτοί να ρεζιλέψουν τον ΟΦΙ σε όλη την Ελλάδα.

Γιατί κύριοι ; Επειδή σας χρωστάει ο ΟΦΙ τον Φεβρουάριο και κάτι μέρες του Μαρτίου ;

Συνεχίστε κύριοι το τροπάριο αυτό. Εσεις ρεζιλεύεστε , εσείς γίνεστε οι δακτυλοδεικτούμενοι .

Ποτέ δεν είπαμε ότι δεν σας τα χρωστάμε αυτά τα χρήματα , ποτέ δεν είπαμε οτι δεν θα τα πάρετε.

Εσείς οι εννιά κύριοι , είστε οι πιό ακριβοπληρωμένοι παίκτες του ΟΦΙ. Ολοι στην Ιεράπετρα ήταν μάρτυρες της προνομιακής ζωής που σας παρείχε ο ΟΦΙ. Και ως προς την διαμονή και ως προς το φαγητό. Κάποιοι μάλιστα από εσάς τους εννιά είχατε και αυτοκίνητο με έξοδα του ΟΦΙ. Κάποιοι απο εσάς με πρωτοβουλίες του ΟΦΙ κάνατε στρατιωτική θητεία που δεν θα την φανταζόσασταν ποτέ.

Η εικόνα του ΟΦΙ που παρουσιάζετε κύριοι δεν μπορεί να είναι η εικόνα μιάς ομάδας που βγάζει τόση υγεία στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς όμως αποφασίσατε ότι πρέπει να ρεζιλέψτε σε όλη την Ελλάδα τον πρόεδρο του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλο και τον ΟΦΙ συνολικότερα.

Ε λοιπόν ο ΟΦΙ είναι εδώ , εμείς είμαστε εδώ , και στηρίζουμε και τον πρόεδρο μας , τον πρόεδρο των μεγάλων επιτυχιών του ΟΦΙ , και την ομάδα μας. Και επιθέσεις σαν αυτήν μας κάνουν πιό οικογένεια , μας κάνουν πιό δυνατούς.

Οσο για εσάς , σας ευχόμαστε στις ομάδες που θα συνεχίσετε την καριέρα σας να βρείτε αυτά που βρήκατε στον ΟΦΙ. Για την ταμπακιέρα δε του θέματος αφού επιλέξατε την δικαστική οδό θα την έχετε σε αντίθεση με τους συναδέλφους σας που σεβάστηκαν και τον πρόεδρο και την ομάδα και την συγκυρία και οι οποίοι θα πληρωθούν για όλη την σεζόν τις επόμενες ημέρες.