Με αξιοπιστία και συνέπεια Φυτώρια Κρόνος!

18.05.2017 10:34

Η εταιρία «Φυτώρια Κρόνος» δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής φυτών εδώ και 18 χρόνια

Ο άψογος σχεδιασμός των φυτών  στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις έδωσε το κίνητρο στους παραγωγούς να επενδύσουν σε μια σίγουρη , υγιή  και επιτυχημένη καλλιέργεια! Είμαστε καταξιωμένοι στον χώρο των σποροφύτων κηπευτικών επειδή αναζητάμε την εξέλιξη και την συνεχή-πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας βάση των αυξημένων αναγκών του, χρόνο με τον χρόνο! Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε στην διαδικασία πιστοποίησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρότυπου “Globalgap Plant Propagation Material Standard V2”.


 
Το όραμα μας στηρίζεται στην ανάπτυξη στην εξέλιξη και στην ακούραστη προσπάθεια μας για ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε!Παρουσιάσαμε πρώτοι το εμβολιασμένο φυτό σε συνεργασία με καταξιωμένα φυτώρια στον Ευρωπαϊκό χώρο. Οι νέοι επιχειρηματικοί μας στόχοι στηρίζονται πάνω σε σημαντικές επενδύσεις και σε καινοτόμες ιδέες που θα εξασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των φυτωρίων μας .


 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την χρόνια εμπιστοσύνη και υποστήριξη των πελατών μας γιατί η διαχρονικότητα μας στηρίζεται σε εσάς!

ΕΑΣ Ιεράπετρας-ΚΕΑ: Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού Για όσο διάστημα θα διαρκέσει η διαδικασία ...

Ζητείται μάγειρας από το εστιατόριο Brusco Ιεράπετρας Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...

Ζητείται επιστάτης για καλλιέργειες θερμοκηπίων Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...

Ζητείται πωλήτρια Σε πρατήριο άρτου