Ελλάδα

Υποψήφιος με την Ραχήλ Μακρή λέει ότι είναι ο εφευρέτης της webtv παγκοσμίως

#
25.04.2019 15:17

Μαζί με την Ραχήλ Μακρή που είναι υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης-Ανθούσα -Γέρακα, κατεβαίνει ως υποψήφιος ένας άνθρωπος που υποστηρίζει ότι έχει μια παγκόσμια πρωτιά

Ο Άγγελος Διαμαντουλάκος, που φιλοδοξεί να γίνει δημοτικός σύμβουλος, αυτοπροδιορίζεται ως «ο εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως», όπως άλλωστε αναφέρει και στην εκλογική του κάρτα.
 
Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, καταγράφεται μάλιστα στην αμερικανική Wikipedia ως ο πρώτος άνθρωπος που δημιούργησε την πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση το 2003. Σημειώνεται βέβαια ότι πρόκειται για μια πλατφόρμα ανοικτή, στην οποία μπορεί ο καθένας να προσθέσει στοιχεία.
 
Δείτε τι είχε γραφτεί στην Wikipedia:

 
Η Ραχήλ Μακρή ανέφερε στο Facebook παρουσιάζοντας την υποψηφιότητά του:
 
«Η παράταξη μας άλλη πόλη καλωσορίσει τον κύριο Angelos Diamantoulakis. Ο κύριος Διαμαντουλάκης ζεί στη Παλλήνη από την ηλικία των πέντε ετών. Είναι Απόφοιτος Σκηνοθεσίας/Σεναρίου, Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και Εφαρμογών Πληροφορικής. Σε ηλικία μόλις 16 ετών έγινε ο νεότερος πτυχιούχος σκηνοθεσίας στη χώρα μας. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. των δημοσιογράφων της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου του Εξωτερικού. Είναι Εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως. Ιδιοκτήτης του TVONLINE CALIFORNIA και εμπνευστής της εφαρμογής «FollooU» η οποία υπόσχεται να προσφέρει νέες-επαναστατικές δυνατότητες στον τηλεθεατή. Από το 2007 είναι μέλος του Nostos (Πολιτιστική Οργάνωση της Διασποράς για τη διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Παιδείας)».
 
Όπως λέει ο ίδιος: «Το όραμα της Ραχήλ Μακρή για την περιοχή της Παλλήνης, στην οποία μεγάλωσα, ζω και αγαπώ, ήταν αρκετό για να σταθώ σύμμαχος στο πλευρό της και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση του. Η Παλλήνη μας έχει ανάγκη και δεν μπορώ να το αγνοήσω».

 
Ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Νέα Κρήτη, έχει δηλώσει:
 
«Αν και έχει περάσει στον κόσμο ότι η πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση ξεκίνησε το 2005, το Tvonline ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2003. Ξεκίνησε ως αντίδραση καθώς δεν μπορούσα με τίποτα να βρω εργασία σε έναν τηλεοπτικό σταθμό. Οι πόρτες ήταν κλειστές όχι επειδή δεν είχα τις γνώσεις και τα προσόντα αλλά επειδή δεν είχα γνωριμίες για να «σπρώξουν» το βιογραφικό μου. Μη ξεχνάμε ότι αποφοίτησα ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης στα 17 μου χρόνια, κάτι που έγινε αναφορά σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας με ως παιδί θαύμα κλπ. Έτσι κι ενώ απογοητεύτηκα από τις κλειστές πόρτες των καναλιών είπα στον εαυτό μου «Θα φτιάξω το δικό μου κανάλι».Το εγχείρημα ήταν δύσκολο καθώς εκείνη την εποχή το διαδίκτυο δεν είχε την κίνηση που έχει σήμερα με αποτέλεσμα να μην υπάρξει καθόλου στήριξη από χορηγίες, επενδυτές κλπ. Παρόλα αυτά το Tvonline βγήκε στον αέρα γράφοντας ιστορία και βαφτίζοντας την Ελλάδα ως Γενέτειρα της διαδικτυακής τηλεόρασης».
 
 
tvxs.gr
-->

Σχετικά άρθρα

Σταυροδοσία και ποσοστά στον Δήμο Ιεράπετρας

Αποτελέσματα εκλογών 26ης Μαΐου 2019

Θ. Καλαντζάκης: Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι - Θα υπάρχουν συνεργασίες

«Όπλο» μας το έργο που έχουμε κάνει και το τι θα κάνουμε

Α. Πανταζής: Θα παίξουμε ρυθμιστικό ρόλο στα δρώμενα του Δημοτικού Συμβουλίου

Οι σύμβουλοι Παναγιώτης Σαρρής και Σταύρος Χατζάκης φαίνεται να προηγούνται στον συνδυασμό

Α. Πετράς: Ξεκινούν επαφές και συζητήσεις για τον δεύτερο γύρο

Το ποσοστό Καλαντζάκη ήταν έκπληξη

Ποιοι προηγούνται σε σταυρούς στον Δήμο Αγίου Νικολάου (στο 98,33%)

Με την ενσωμάτωση στο 98,33% και στα 59 από τα 60 εκλογικά τμήματα οι σταυροί που λαμβάνουν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ο χάρτης βάφτηκε μπλε - Χαμηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη

Ιστορικό ποσοστό διαφοράς σε ευρωεκλογές κατακτά η Νέα Δημοκρατία με βάση τα τελευταία στοιχεία από την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.