Από μέσα Μαΐου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα παιδιά που είχαν μείνει εκτός και έχουν voucher

11:37 π.μ. - Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024
11:04 π.μ. - Παρ, 05/37/2024
Image: Από μέσα Μαΐου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα παιδιά που είχαν μείνει εκτός και έχουν voucher

Ο Ανδρέας Σκουλούδης, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής Διαφάνειας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Ιεράπετρας

Ο κ. Aνδρέας Σκουλούδης, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής Διαφάνειας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, φιλοξενήθηκε στον Ηχώ 99,8 για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Ιεράπετρας και τους εθελοντές που βοηθούν το προσωπικό των σταθμών. Μας ενημέρωσε ότι έγινε η έγκριση του προϋπολογισμού ώστε να καλυφθούν οι κενές θέσεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ιεράπετρας και από τα μέσα Μαΐου θα προσληφθεί το νέο προσωπικό με αποτέλεσμα να απορροφηθούν άμεσα στους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα παιδιά που είχαν μείνει εκτός και διαθέτουν voucher.

Επίσης, μετά από παράκληση του ίδιου και σε συνεργασία με το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών, οι σταθμοί λειτουργούν πια με πλήρες ωράριο. Όσoν αφορά τους εθελοντές, στο νέο πλαίσιο θα παραμείνουν σαν σώμα εθελοντών, το οποίο θα λειτουργεί επικουρικά.