Η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Ιεράπετρας συναντήθηκε με φορείς της πόλης

11:23 π.μ. - Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024
11:04 π.μ. - Δευ, 29/23/2024
Image: Η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Ιεράπετρας συναντήθηκε με φορείς της πόλης

Ενόψει των ευρωεκλογών

Τη Παρασκευή 26 Απριλίου, η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Ιεράπετρας μαζί με τη Βουλευτή Λασιθίου, κα Κατερίνα Σπυριδάκη, τον Βουλευτή Επικρατείας, κ. Παναγιώτη Δουδωνή, την υποψήφια Ευρωβουλευτή, κα Όλγα Μαρκογιαννάκη, και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Τάκη Πατεράκη, συναντήθηκαν με φορείς της Ιεράπετρας και πολίτες ενόψει των ευρωεκλογών.

hxonews

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Μανόλη Φραγκούλη, με τον οποίο συζητήθηκε το γενικευμένο πρόβλημα της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θέματα που απασχολούν τους πολίτες της Ιεράπετρας και τους παραγωγικούς κλάδους όπως η υγεία και η κατάσταση του νοσοκομείου, η λειψυδρία και η έλλειψη των εργατών γης.

hxonews

Επόμενη στάση της Επιτροπής ήταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας. Ο Διοικητής της Π.Υ. Ιεράπετρας, κ. Δημήτριος Καλιοντζής αναφέρθηκε στο ζήτημα των εποχιακών πυροσβεστών και την ύπαρξη υπαλλήλων πολλών ταχυτήτων, τη δημιουργία και την αποτελεσματικότητα των αντιπυρικών ζωνών και την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

hxonews

Τέλος, η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα μαζί με τους Βουλευτές και την υποψήφια Ευρωβουλευτή συναντήθηκαν με το Σωματείο Καφέ-Εστίασης Ιεράπετρας. Τα κύρια θέματα της συζήτησης ήταν ο πληθωρισμός και η ακρίβεια, το ΦΠΑ, η αύξηση του κόστους της ενέργειας, το νέο φορολογικό με το τεκμαρτό εισόδημα, το ασφαλιστικό, η έλλειψη προσωπικού, η ψηφιακή κάρτα εργασίας, και το κατακερματισμένο σύστημα των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κατά τις συναντήσεις τους τα μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Ιεράπετρας, οι Βουλευτές και η υποψήφια Ευρωβουλευτής τόνισαν την ιδιαίτερη πολιτική και κοινωνική σημασία των ευρωεκλογών, καθώς επίσης και το πόσο κρίσιμες είναι για το μέλλον της Ευρώπης. Καλούμαστε όλοι να αποφασίσουμε ποια Ευρώπη θέλουμε: μια Ευρώπη που θα ενισχύει την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη και την αειφορία, προστατεύοντας τους πολίτες και προωθώντας την ευημερία όλων. Οι ευρωεκλογές είναι μια ευκαιρία να επηρεάσουμε την πορεία της Ευρώπης προς αυτή την κατεύθυνση. Κάθε ψήφος μετράει για να οικοδομήσουμε μια ισχυρή και δίκαιη Ευρώπη για όλες και όλους μας.