Μετεολάτρες: Επιμένει και σήμερα η σκόνη – Νέα εισβολή από την Κυριακή

9:31 π.μ. - Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
09:03 π.μ. - Πέμ, 28/31/2024
Image: Μετεολάτρες: Επιμένει και σήμερα η σκόνη – Νέα εισβολή από την Κυριακή

Ο καιρός σε γενικότερες γραμμές θα είναι αίθριος με αρκετές νεφώσεις τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Γιάννη Αϊβαλιωτάκη από τους Μετεολάτρες

Σήμερα Πέμπτη 28/03 θα υπάρχουν κάποιες στιγμές ηλιοφάνειας κατά την διάρκεια της μέρας αλλά γενικότερα θα επικρατήσουν νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς και οι άνεμοι που θα πνέουν θα είναι βορειοανατολικοί. Ακόμη, η αφρικανική σκόνη επιμένει και σήμερα και υπάρχει πιθανότητα για ασθενή βροχή.

Αύριο Παρασκευή 29/03 ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι που θα πνέουν κατά τις πρωινές ώρες θα είναι νότιοι ενώ στην συνέχεια θα πνέουν βόρειοι με ένταση 1-2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς και η υγρασία θα φτάσει έως και 80%.

Το Σάββατο 30/03 συνεχίζει να υπάρχει καλοκαιρία και οι άνεμοι που θα πνέουν θα είναι στην αρχή της ημέρας νότιοι και στην συνέχεια θα έχουμε βόρειους ανέμους έντασης 1-2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

Την Κυριακή 31/03 προβλέπεται να υπάρχει η διπλάσια σκόνη στην ατμόσφαιρα σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες. Ωστόσο η μέρα θα είναι ηλιόλουστη με αρκετές νεφώσεις. Οι άνεμοι που θα πνέουν θα είναι νοτιοδυτικοί με ένταση 1-2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.

-

  Facebook: Μετεολάτρες / website: meteolatres.gr (προς το παρόν υπό κατασκευή)