Τα «βρόντηξαν» και φεύγουν 2 ακόμη αναισθησιολόγοι από το Βενιζέλειο

9:55 π.μ. - Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024
09:03 π.μ. - Παρ, 15/55/2024
Image: Τα «βρόντηξαν» και φεύγουν 2 ακόμη αναισθησιολόγοι από το Βενιζέλειο

Την παραίτησή τους υπέβαλαν 2 ακόμη αναισθησιολόγοι από το Βενιζέλειο και αυτό σημαίνει ότι το τμήμα αποδεκατίζεται πλήρως

«Στο νοσοκομείο μένουν πλέον 3 γιατροί αυτής της ειδικότητας,που ανήκουν στο δυναμικό του» είπε στο patris.gr ο διευθυντής χειρουργικής και μέλος της τριμελούς επιτροπής των γιατρών του νοσοκομείου Γιώργος Κωστάκης ο οποίος επιβεβαίωσε την δραματική αυτή εξέλιξη.

« Οι παραιτήσεις υποβλήθηκαν ,αλλά ακόμη δεν πρωτοκολλήθηκαν» ,είπε.

Ο κ.Κωστάκης δήλωσε : «Κανείς δεν ξεσηκώνεται πραγματικά και κανείς δεν αντιδρά, αλλά όταν καταλάβει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει με την δημόσια υγεία, θα είναι πολύ αργά.

Η διέξοδος πλέον των ασθενών θα είναι τα απογευματινά χειρουργεία. Θα πληρώνουν όσοι μπορούν και θα χειρουργούνται. Αυτή είναι η κατάσταση.»

Στελέχη του νοσοκομείου μας είπαν νωρίτερα ότι αυτό ακουγόταν ως φήμη και περιμένουν επίσημη ενημέρωση, για την απόφαση των 2 αναισθησιολόγων.

Ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας Μανόλης Φουκαράκης επιβεβαίωσε ότι αργά το μεσημέρι οι αιτήσεις παραίτησης, κατατέθηκαν στο γραφείο προσωπικού.

“Είναι μια πάρα πολύ άσχημη εξέλιξη, αν οι αναισθησιολόγοι επιμείνουν στην απόφασή τους το Βενιζέλειο θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με τις εφημερίες”

patris.gr