«Απροσπέλαστος» ο ΒΟΑΚ στο Σεληνάρι λόγω συλλαλητηρίου αύριο -Τι να προσέξουν οι οδηγοί

1:06 μ.μ. - Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024
01:03 μ.μ. - Τετ, 27/06/2024
Image: «Απροσπέλαστος» ο ΒΟΑΚ στο Σεληνάρι λόγω συλλαλητηρίου αύριο -Τι να προσέξουν οι οδηγοί

Επί ποδός για το Παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο την Πέμπτη 28/3 στις 12 το μεσημέρι

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται να υπάρξει αύριο στο πλαίσιο του παλλασιθιώτικου συλλαλητηρίου- ξεσηκωμού για την …κατάρρευση του συστήματος δημόσιας υγείας, όπως όλα δείχνουν, και στην ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει έντονη κινητικότητα σε επίπεδο μέτρων ασφαλείας και τάξης.

Στόχος είναι να κυλήσουν όλα ομαλά, να μην υπάρξει κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο και οι μετακινούμενοι να υποστούν, όσο γίνεται, τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία δεδομένου ότι η κυκλοφορία θα διακοπεί αναπόφευκτα για αρκετές ώρες.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η συγκέντρωση του κόσμου θα γίνει επί του ΒΟΑΚ, στο ύψος της Μονής του Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι, και ως εκ τούτου ο δρόμος αναπόφευκτα θα κλείσει οπότε η διέλευση των οχημάτων προς και από τον Άγιο Νικόλαο θα είναι ανέφικτη.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα μεγάλα οχήματα, νταλίκες, λεωφορεία, δεν θα είναι δυνατή η διέλευση τους ούτε από τις εναλλακτικές διαδρομές καθώς οι δρόμοι είναι αρκετά στενοί. Όσοι πρέπει να μετακινηθούν υποχρεωτικά, καλό είναι να το κάνουν το αργότερο μέχρι τις 11 το πρωί αλλά και μετά τις 4 το μεσημέρι οπότε και εκτιμάται ότι ο δρόμος θα έχει αποσυμφορηθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για λόγους ασφαλείας θα υπάρχει μία ελεύθερη ζώνη για τη διέλευση των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα ή ιδιωτικά αυτοκίνητα που μεταφέρουν κάποιον ασθενή.

cretalive.gr