Άγιος Ιωάννης: Συνεχίζεται η αδιαφορία Δήμου και Περιφέρειας για τα σοβαρά προβλήματα του χωριού

11:38 π.μ. - Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
11:04 π.μ. - Τετ, 24/38/2024
Image: Άγιος Ιωάννης: Συνεχίζεται η αδιαφορία Δήμου και Περιφέρειας για τα σοβαρά προβλήματα του χωριού

Ο Νίκος Βουγιουκλής, πρόεδρος του συλλόγου φίλων Αγίου Ιωάννη, μίλησε στον Ηχώ 99,8 εκφράζοντας την ανησυχία του

Ο κ. Νίκος Βουγιουκλής, πρόεδρος του συλλόγου φίλων Αγίου Ιωάννη, μίλησε στον Ηχώ 99,8 εκφράζοντας την ανησυχία του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον χωριό και πιο συγκεκριμένα για τον ετοιμόρροπο δρόμο που οδηγεί στην πλατεία του.

hxonews

Με αφορμή την χθεσινή άσκηση ο κ. Βουγιουκλής είπε ότι σε περίπτωση σεισμού ή νεροποντής το χωριό του Αγίου Ιωάννη θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα. Υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με το υπέδαφος του χωριού το οποίο μετακινείται και εάν και έχουν γίνει κινήσεις από την μεριά της περιφέρειας δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποια λύση. Επίσης, υπάρχουν πολλά ετοιμόρροπα σπίτια μέσα στο χωριό για τα οποία πρέπει να υπάρξει αυτοψία από τον Δήμο και ενημέρωση των ιδιοκτητών για την κατεδάφιση ή την επισκευή τους. Τέλος, από τον Δεκέμβριο του 2022 έχει καταρρεύσει ο δρόμος που οδηγεί στην πλατεία του χωριού, κάτι που πρέπει άμεσα να επισκευαστεί.

hxonews

Ο κ. Βουγιουκλής ζητάει να υπάρξει άμεση ενημέρωση προς τους κατοίκους και κινητοποίηση των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου ώστε να λυθούν τα προβλήματα χρηματοδότησης και να προχωρήσουν στην υλοποίηση των έργων.