Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Ιεράπετρας ευχαριστεί το ΕΚΑΒ Αγίου Νικόλαου

11:39 π.μ. - Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019
11:03 π.μ. - Τρί, 26/39/2019
Image: Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Ιεράπετρας ευχαριστεί το ΕΚΑΒ Αγίου Νικόλαου

Για την εκπαίδευση της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης ( BLS) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 03/03/2019 στο χώρο της μονάδας μας στην Ιεράπετρα

Ο όμιλος Νεφρολογικών κέντρων Αγ. Παντελεήμων και συγκεκριμένα η Μονάδα χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Ιεράπετρα εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους στον ΕΚΑΒ Άγιου Νικόλαου και συγκεκριμένα στους Ροκαδάκη Μανώλη και Βαρδή Σοφία για την εκπαίδευση της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης ( BLS) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 03/03/2019 στο χώρο της μονάδας μας στην Ιεράπετρα.
 
Η γνώση, η σωστή και έγκαιρη εφαρμογή της καρδιο-αναπνευστικής αναζωογόνησης, είναι πρωταρχικής σημασίας και απαραίτητο εφόδιο για όλο το ιατρικο – νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των Μονάδων Χρόνιας Αιμοκάθαρσης. 
Στο Κέντρο μας η προσφορά αυτή, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από όλους τους παρευρισκόμενους, κυρίως λόγω της μεταδοτικότητας, υπομονής και των δεξιοτήτων των εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ. 
Με την άριστη εκπαίδευση που παρέχει το ΕΚΑΒ ακόμα και σε απλούς πολίτες, συνεισφέρει σημαντικά στη διάσωση συνανθρώπων μας με αιφνίδιο καρδιο-αναπνευστικό και δυνητικά θανατηφόρο συμβάν, οπουδήποτε και αν βρίσκονται.
Ευχαριστούμε θερμότατα 
Εκ της διοικήσεως της ΜΧΑ «Αγ. Παντελεήμων» Ιεράπετρας