Συνάντηση με τους 28 υδρονομείς του Δήμου είχε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος

4:22 μ.μ. - Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
04:04 μ.μ. - Παρ, 19/22/2024
Image:  Συνάντηση με τους 28 υδρονομείς του Δήμου είχε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Oi δηλώσεις του Αντιδημάρχου Ύδρευσης Άρδευσης Αποχέτευσης

Συνάντηση με τους υδρονομείς του Δήμου για ενημέρωση σχετικά με τα καθήκοντά τους, είχε ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης Άρδευσης Αποχέτευσης Γιώργος Κουγιουμουτζάκης παρουσία του Αντιδημάρχου Γ. Χατζάκη, του αναπληρωτή Διευθυντή της Υπηρεσίας Ν. Σεκαδάκη, του Προϊσταμένου Μ. Καββουσανού, του υπεύθυνου αρδευτικού τομέα Γ. Φαφουτάκη και προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων.

Στους 28 υδρονομείς του Δήμου δόθηκαν ο κανονισμός άρδευσης καθώς επίσης προφορικές και έγγραφες οδηγίες για τον έλεγχο των υδρομέτρων και των λοιπών υποχρεώσεών τους. Τονίστηκε ότι χρειάζεται η καλή συνεργασία με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων και πως οι όποιες ενέργειες γίνονται, θα πρέπει να έχουν την έγκριση της Υπηρεσίας ώστε να είναι σύννομες. Επισημάνθηκε ακόμη ότι απαιτείται αυξημένη προσοχή σε τυχόν περίπτωση κλοπής νερού η οποία εφόσον διαπιστωθεί αποτελεί κακούργημα και ακολουθούνται οι νόμιμες διαδικασίες. Ειπώθηκε ακόμη ότι οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και ακόμη περισσότερο αυξημένοι λόγω της φετινής παρατεταμένης ανομβρίας.

hxonews

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος κ. Κουγιουμουτζάκης τόνισε:

Στόχος μας είναι η αρδευτική περίοδος να κυλήσει ομαλά ακολουθώντας τις οδηγίες και τον σχετικό κανονισμό άρδευσης με στόχο την ορθή κατανομή του αρδευτικού νερού και την εξυπηρέτηση των Δημοτών. Θα είμαστε δίπλα στους υδρονομείς και το έργο τους και από κοινού θα αντιμετωπίζουμε τυχόν προβλήματα που παρουσιαστούν.

hxonews