Ευρωεκλογές 2024: Με Μπελέρη, Αυτιά, Μελέτη το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

11:12 π.μ. - Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
11:04 π.μ. - Τρί, 16/12/2024
Image: Ευρωεκλογές 2024: Με Μπελέρη, Αυτιά, Μελέτη το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Και επίσημα υποψήφιος με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές ο Φρέντι Μπελέρη

Και επίσημα υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές ο Φρέντι Μπελέρη, μεταξύ άλλων ονομάτων όπως ο Γιώργος Αυτιάς και η Ελεονώρα Μελέτη.

Μητσοτάκης: Να σταλεί μήνυμα σταθερότητας

Παρουσιάζοντας τους υποψήφιους, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει πολλές και μεγάλες προκλήσεις και η ΝΔ σε αυτές πρέπει να είναι ισχυρή. Εμείς είμαστε το κόμμα της Ευρώπης, εμείς βάλαμε και κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη και εμείς σταθερά φέρνουμε την πατρίδα μας πιο κοντά στην Ευρώπη».

«Το 2024 δεν είναι 2019, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ και η Ευρώπη προσπαθεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα κόσμο που αλλάζει. Ψηφίζουμε για μια ισχυρή ΝΔ για να μπορέσουμε να εξακολουθούμε να δίνουμε μεγάλες μάχες όπως τις δώσαμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο και την περασμένη πενταετία. Μάχες που κερδίσαμε και μας επέτρεψαν να μετατρέψουμε την Ελλάδα από μαύρο πρόβατο της Ευρώπης σε χώρα που μιλά με αξιοπιστία για τα δικά της και τα ευρωπαϊκά προβλήματα, είναι στο κέντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

«Ποιον θέλουμε ισχυρό να πάει στην Ευρώπη να διαπραγματευτεί το νέο Ταμείο Ανάκαμψης;» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Στείλτε μήνυμα σταθερότητας στις εκλογές», είπε ακόμη.

Πώς υποδέχθηκαν την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη

Στην ανακοίνωση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμμάρας, το κοινό στο Ωδείο Αθηνών ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

ethnos.gr