Η απάντηση Δασενάκη για την κατάσταση του γηπέδου του Κάτω Χωριού

11:44 π.μ. - Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
11:04 π.μ. - Τρί, 16/44/2024
Image: Η απάντηση Δασενάκη για την κατάσταση του γηπέδου του Κάτω Χωριού

Ο προσωρινός πρόεδρος της νεοσύστατης ομάδας ποδοσφαίρου Κάτω Χωριού και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαδιανών, μίλησε στον Ηχώ 99,8

Σε συνέχεια του ζητήματος του χλοοτάπητα του γηπέδου του Κάτω Χωριού, καθώς και της σχετικής ανακοίνωσης του Δήμου, ο κ. Δασενάκης, Προσωρινός Πρόεδρος της νεοσύστατης ομάδας ποδοσφαίρου Κάτω Χωριού, και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαδιανών μίλησε στον Ηχώ 99,8.

Όπως ανέφερε ο κ. Δασενάκης, ο ίδιος μαζί με άλλα μέλη της νεοσύστατης ομάδας Κάτω Χωριού, επισκέφθηκαν το γήπεδο για να βρουν το κατάλληλο μέρος όπου θα τοποθετούσαν τα πανό από χορηγίες καθώς οι παλαίμαχοι θα έπαιζαν ένα αγώνα για τα εγκαίνια του γηπέδου, όταν παρατήρησαν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο χλοοτάπητας, ο οποίος «έχει ξεραθεί κατά 70% και σε κάποια σημεία φαίνεται ακόμα και το χώμα». Σαν πολίτης, έκανε μια απλή ανακοίνωση στα μέσα. Στη συνέχεια, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της κοινότητας του Κάτω Χωριού τηλεφώνησε στον κ. Κουγιουμουτζάκη, Αντιδήμαρχο Ύδρευσης- Άρδευσης- Αποχέτευσης ο οποίος τον ενημέρωσε ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για το συγκεκριμένο θέμα είναι μάλλον ο κ. Τζώρτζης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Ο κ. Τζώρτζης, είπε ότι δε γνώριζε το θέμα αλλά ότι θα επισκεπτόταν το χωριό, όπως και έκανε, για να επιληφθεί του θέματος παρόλο που η ευθύνη δεν ανήκει στο Δήμο αλλά στον εργολάβο, καθώς το έργο δεν έχει παραδοθεί ακόμη.

Σε συνέχεια της επίσκεψης του κ. Εμμ. Τζώρτζη, Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας, υπήρξε η σχετική ανακοίνωση του Δήμου. Όσων αφορά το αντιανεμικό δίχτυ, ο κ. Δασενάκης είπε ότι υπάρχει ήδη και αυτό φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες. Σχετικά με το πότισμα, ο κ. Δασενάκης είπε ότι δεν είναι λογικό να είναι ξερό όλο το γρασίδι, ακόμα και κοντά στα σημεία ποτίσματος εάν το πρόβλημα είναι ο αέρας που δεν αφήνει το νερό να κατανεμηθεί σωστά σε όλο το γήπεδο, όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Δήμου.

Τέλος, ο κ. Δασενάκης είπε ότι ελπίζει να βρεθεί μια λύση ώστε να μην πάνε χαμένα τόσα χρήματα, που ουσιαστικά ανήκουν στον Ελληνικό λαό.

-

Υ.Γ.: Οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με την συλλογή και τη μετάδοση πληροφοριών προς το κοινό σχετικά με την επικαιρότητα, τα προβλήματα που υπάρχουν, τους ανθρώπους, τα θέματα που τους απασχολούν κ.α. Είναι πάντα στο πλευρό των πολιτών και οφείλουν να δημοσιεύουν οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Ο κ. Τζώρτζης αναφέρθηκε σε ¨δημοσιογράφους¨ που ανταποκρίνονται σε άλλα συμφέροντα και δεν συμμορφώνονται με τα παραπάνω.

Μαρία Τσαγκαράκη