Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη - Το τέταρτο μέσα σε λίγα 24ωρα

9:42 π.μ. - Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024
09:04 π.μ. - Τετ, 17/42/2024
Image: Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη - Το τέταρτο μέσα σε λίγα 24ωρα

Τη ζωή του έχασε ένας 50χρονος οδηγός μηχανής

Ασύλληπτο είναι αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα στην Κρήτη, καθώς νέο δυστύχημα καταγράφηκε στο νησί τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τέταρτο κατά σειρά θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε στην παλιά ΕΟ, στην Αγία Μαρινα Χανίων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο μηχανές με Έλληνες αναβάτες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με τις συνέπειες για τον έναν οδηγό της μηχανής να έχουν τραγική κατάληξη.

Το θύμα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι ένα 50χρονος άντρας, ενώ ο έτερος οδηγός ένας 54χρονος, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, από το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα σημειώθηκαν τρία δυστυχήματα, σε Χανιά και Τυμπάκι, στα οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις άνδρες, ηλικίας 58, 65 και 69 ετών.

Όπως έγραψε νωρίτερα το Cretalive, οι Αρχές δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους και προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τι πήγε στραβά και χάνονται άδικα ζωές παρά την αστυνόμευση, τους εντατικούς ελέγχους, τα πρόστιμα, τις ενημερωτικές καμπάνιες αλλά και τα ρεπορτάζ που κατά καιρούς γίνονται με αφορμή τις τραγωδίες της ασφάλτου.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Cretalive ότι είναι πραγματικά λυπηρό ότι στο τροχαίο που σημειώθηκε στον κόμβο Γαλατά, στα Χανιά, οπότε και τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 58χρονος στη διάρκεια σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων, ο άτυχος άνδρας δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος μάλιστα δεν έφερε καμία ευθύνη για την πρόκληση του τροχαίου, όπως προκύπτει από την προανάκριση, θα μπορούσε να είχε σωθεί, αν φορούσε τη ζώνη.

Δυστυχώς όμως ούτε οι δύο δικυκλιστές που τραυματίστηκαν θανάσιμα στα τροχαία που σημειώθηκαν αντίστοιχα στο δρόμο Τυμπακίου-Κόκκινου Πύργου, στο Ηράκλειο, και σε δρόμο στην περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων, φορούσαν προστατευτικά κράνη.

φωτογραφία αρχείου

cretalive.gr