Συνάντηση Καλαντζάκη με στελέχη των Δημοτικών Κοινοτήτων της παράταξής του

11:10 π.μ. - Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024
11:04 π.μ. - Δευ, 15/10/2024
Image: Συνάντηση Καλαντζάκη με στελέχη των Δημοτικών Κοινοτήτων της παράταξής του

Συνάντηση πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» και πρώην Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παχειάς Άμμου με μέλη της παράταξής του από τα χωριά Καβούσι, Παχειά Άμμο, Κάτω Χωριό, Μεσελέροι και Μακρυλιά

Συνάντηση του επικεφαλής της παράταξης Ιεράπετρα Νέα Πορεία Θεοδόση Καλαντζάκη στο πολιτιστικό κέντρο Παχειάς Άμμου (πρώην τελωνείο) με στελέχη της παράταξης του απο τα χωριά Καβούσι, Παχειά Άμμο, Κάτω Χωριό, Μεσελέροι και Μακρυλιά.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να αναδεικνύουμε την ιδιαίτερη δυναμική των Κοινοτήτων του Δήμου της Ιεράπετρας

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Επικεφαλής της παράταξης «Ιεράπετρα νέα Πορεία» και πρώην Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παχειάς Άμμου με μέλη της παράταξής του από τα χωριά Καβούσι, ΠαχειάΆμμο, Κάτω Χωριό, Μεσελέροι και Μακρυλιά, αλλά και πολλούς ενεργούς δημότες οι οποίοι ενδιαφέρονται για την πρόοδο και την εξέλιξη του τόπου τους. Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητα της ΠαχειάςΆμμου, κ. Γιώργος Ραπάνης, ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Καβουσίου, κ. Ιωάννης Ρεμεδιάκης, η Πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυλιάς, κα Αγλαΐα Κοντοπόδη και οι κ.κ. Μιχάλης Δερμιτζάκης (Αρχιτέκτονας), Ιωάννης Χαλκιαδάκης (εκλ. Συμβ. Κοινότητας Καβουσίου), Αντώνης Ελευθεράκης ( εκλ. Σύμβουλος Κοινότητας Κάτω Χωριού), Αντώνης Χατζάκης (Κοινότητα Μεσελέρων), Σπύρος Λαποκωνσταντάκης (Μηχανικός Δομικών έργων-Συνεργάτης), Εμμανουήλ Βούλγαρης (Παχειά Άμμος), Ευθύμιος Κοϊνάκης (Παχειά Άμμος), Ευάγγελος Περάκης (Κάτω Χωριό), Μιχάλης Καψωριτάκης(Καβούσι), κα Καίτη Παπαδάκη (Παχειά Άμμος), κα Δέσποινα Θαλασσινού (Κάτω Χωριό) κ.α. Ακολούθησε μια ενημερωτική συζήτηση για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα (ύδρευση, άρδευση, αγροτική οδοποιία, ηλεκτροφωτισμό, πράσινο), αλλά και συζήτηση για τα έργα τα οποία «τρέχουν» από την προηγούμενη δημοτική περίοδο και πρέπει να ολοκληρωθούν, καθώς επίσης και για μελέτες οι οποίες πρέπει να συνταχθούν, προκειμένου να υλοποιηθούν επιπλέον έργα που έχουν ανάγκη οι παραπάνω Κοινότητες. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο του ΒΟΑΚ, στο Μουσικό Γυμνάσιο, στα Λιμενικά Έργα Παχειάς Άμμου και Θόλου, στην ύδρευση Καβουσίου (σύνδεση της νέας δεξαμενής), στις τσιμεντοστρώσεις στο Καβούσι κ.α.

«Χρέος μας ως εκλεγμένη Δημοτική Παράταξη είναι να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, να μείνουμε σταθερά δίπλα τους και να συμβάλουμε εποικοδομητικά στην επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν. Για το σκοπό αυτό, όπως υποσχεθήκαμε, συνεχίζουμε τις συναντήσεις μας με εκπροσώπους της παράταξης μας από όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας. Η Παράταξή μας Ιεράπετρα νέα Πορεία και εγώ ως Επικεφαλής της δεν ξεχνάμε όλους όσοι μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, όπως κάναμε πάντα, στο μέγεθος βέβαια των δυνατοτήτων μας, έτσι ώστε νααναδεικνύουμε την ιδιαίτερη δυναμική των Κοινοτήτων του Δήμου της Ιεράπετρας», δήλωσε ο κος Καλαντζάκης, μετά το πέρας της συνάντησης.