Εμμ. Παπαδάκης: Λίγο ακόμη για να γεμίσουμε τις 220 «Τσάντες της Χριστουγεννιάτικης Χαράς»

10:49 π.μ. - Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018
10:12 π.μ. - Πέμ, 20/49/2018
Image: Εμμ. Παπαδάκης: Λίγο ακόμη για να γεμίσουμε τις 220 «Τσάντες της Χριστουγεννιάτικης Χαράς»

Η συγκέντρωση τροφίμων γίνεται στα γραφεία του Π.Τ.Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας και στο Δημοπρατήριο ΑΓΡΟΠΗΓΗ

Συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων για την «Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς» που το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσφέρει  σε συνανθρώπους και άπορες οικογένειες ώστε να μην υπάρξουν στον τόπο μας άνθρωποι που θα στερηθούν τις μέρες των εορτών τα στοιχειώδη είδη διατροφής. Οι «Τσάντες» γεμίζουν χάρη και στις προσφορές των συμπολιτών μας, τους οποίους και ευχαριστούμε δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο κ. Μανώλης Παπαδάκης εκτελών χρέη προέδρου. Πρόσθεσε ότι δεν έχουν συγκεντρωθεί ακόμη τα τρόφιμα για να γεμίσουν οι 220 «Τσάντες» που είναι ο στόχος και όποιος επιθυμεί μπορεί ακόμη να προσφέρει. Η καταγραφή των οικογενειών και των ανθρώπων που έχουν ανάγκη γίνεται σε συνεργασία με τις ενορίες και συλλόγους της περιοχής. Ευελπιστούν ότι αυτές τις ημέρες οι προσφορές θα αυξηθούν  καθώς σύλλογοι, σχολεία κ.α. έχουν ενεργοποιηθεί και θα προσφέρουν τα διαθέσιμα είδη σήμερα και αύριο για να διανεμηθούν στη συνέχεια. Σε περίπτωση που προκύψουν έκτακτες ανάγκες θα προσπαθήσουν να τις καλύψουν ή εάν τυχόν και μετά την τελική συλλογή περισσέψουν τρόφιμα αυτά θα διατεθούν τις μέρες της Πρωτοχρονιάς.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Παπαδάκη:



 
Οι τσάντες μπορούν να περιέχουν τα παρακάτω είδη:
 
Α)  2 κιλά κρέας
 
Β)  2 κιλά ρύζι 
 
Γ)  2 κιλά ζάχαρη 
 
Δ) 1 κιλό φασόλια 
 
Ε) 2 κιλά αλεύρι 
 
ΣΤ) 2 φακελάκια καφέ 
 
Ζ) 5 κουτιά γάλα εβαπορέ 
 
Η) 4 πακέτα μακαρόνια 
 
Θ) 2 κομπόστες φρούτων
 
Θ) Ένα παιγνίδι προαιρετικά (Η τοποθέτηση παιχνιδιού στην τσάντα υποδεικνύει την επιθυμία σας να διατεθεί η τσάντα σε οικογένεια με παιδιά).
 
Οι τσάντες πρέπει να είναι έτοιμες το πρωί της Κυριακής 23-12-2018. Μετά από τηλεφώνημα σας στο 28420 – 25466, Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού θα περνάνε από τον τόπο εργασίας σας για την παραλαβή. Η διανομή στις άπορες οικογένειες θα γίνεται διακριτικά το ίδιο βράδυ.
 
Θυμίζουμε ότι για όσους βρίσκονται στις  περιοχή Στόμιο , Γρα Λυγιά μπορούν να προσφέρουν για την «Τσάντα της χριστουγεννιάτικης  Χαράς» στο Δημοπρατήριο ΑΓΡΟΠΗΓΗ όπου συλλέγονται τρόφιμα για να δοθούν στη συνέχεια στο ΠΤΕΕΣ και να μοιραστούν στους συμπολίτες που έχουν ανάγκη.