Ο σταθμός
Ηχώ fm 99,8… από το 1994 γράφει ιστορία

Ο ειδησεογραφικός σταθμός Ηχώ fm 99,8  με εμβέλεια την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου Κρήτης καθώς και η «δημοσιογραφική πένα» του hxonews.gr  έχουν ως πρώτο λόγο την ενημέρωση και την κάλυψη ειδήσεων καθημερινά. Σκοπός της ομάδας μας η έγκυρη και αμερόληπτη ενημέρωση των ακροατών / αναγνωστών μας μέσα από ένα ειδησεογραφικό δίκτυο με ραδιοφωνικές παραγωγές, ενημερωτικές εκπομπές, και ζωντανές συνδέσεις.

Δίνεται έμφαση στα αγροτικά θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο παραγωγό, με ποικίλα ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με ειδικούς, με στόχο την σωστή ενημέρωση των αγροτών. Μεγάλη βαρύτητα δίνεται επίσης, στην επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, κοινωνικά και οικονομικά θέματα.

Στόχος μας η συνεχής εξέλιξη.

Η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία και εμείς δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Η νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα μας – hxonews.gr  - ακολουθεί τις νέες τάσεις του web design, είναι φιλική και εύχρηστη προς τον αναγνώστη και προσαρμόζεται στην οθόνη του υπολογιστή, του κινητού ή του tablet σας.

Οι υπηρεσίες μας

Γεμάτοι όρεξη για δουλειά, καλή διάθεση και καινοτόμες ιδέες, αναπτύσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς το κοινό και προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις προβολής για την επιχείρησή σας μέσα από τα επικοινωνιακά μέσα μας:

  • Προβολή Ραδιοφωνικών Μηνυμάτων στον Ηχώ fm 99,8
  • Αναφορές της επιχείρησης σας μέσω των ζωντανών εκπομπών του σταθμού μας
  • Χορηγία σε εκπομπές
  • Banner της επιχείρησής σας στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας- hxonews.gr
  • Δημιουργία Διαφημιστικού SPOT
  • Δημιουργία Διαφημιστικού VIDEO και επαγγελματική φωτογράφιση της επιχείρησής σας
  • Δημιουργία και Συντήρηση σελίδων στα SOCIAL MEDIA (Facebook - Instagram)

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Θα μας έδινε χαρά και τιμή να συνεργαστούμε!

Υπεύθυνη Ραδιοφωνικού Σταθμού

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΗΛ : 28420 27288 /6941477784

E-mail: hxonewsierapetra@gmail.com