Γουλιδάκης για νοσοκομεία και παραλιακό μέτωπο: "Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμαρχο για να τοποθετηθούμε"

12:18 μ.μ. - Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2024
12:02 μ.μ. - Δευ, 05/18/2024
Image: Γουλιδάκης για νοσοκομεία και παραλιακό μέτωπο: "Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμαρχο για να τοποθετηθούμε"

Ο αρχηγός της παράταξης "Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον"

Για θέματα επικαιρότητας μας μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης "Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον" κ. Γουλιδάκης στην πρωινή εκπομπή του Ηχώ 99,8. Μεταξύ άλλων είπε πως η Ιεράπετρα έχει να διαχειριστεί πολλά και σοβαρά προβλήματα από την κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών της παράλιας μέχρι και τον αναισθησιολόγο που κανονικά ήταν να αναλάβει από σήμερα Δευτέρα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

«Φαίνεται πως υπάρχει ένα αρραγές μέτωπο μεταξύ των δημάρχων του νομού το οποίο επικροτούμε σαν παράταξη και θα το στηρίξουμε.» Ο κ. Γουλιδάκης σχολίασε για τις κατεδαφίσεις των αυθαίρετων κατασκευών στην παραλία πως η χρηματοδότηση δεν υπάρχει ενώ το πρόβλημα υφίσταται αρκετά χρονιά.

Όσον αφορά για το νοσοκομείο ο κ. Γουλιδακης είπε ότι περιμένουν απάντηση από τον υπουργό υγείας μετά και το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας. Κλείνοντας, ο κ Γουλιδακης είπε ότι περιμένει επίσημη ενημέρωση από τον δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Φραγκούλη προκειμένου να τοποθετηθούν και να προτείνουν δράσεις για τα φλέγοντα θέματα της Ιεράπετρας.