Η παράταξη Ιεράπετρα Νέα Πορεία για τη στάση Α. Πανταζή στο Δημοτικό Συμβούλιο

8:59 π.μ. - Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022
08:05 π.μ. - Δευ, 30/59/2022
Image: Η παράταξη Ιεράπετρα Νέα Πορεία για τη στάση Α. Πανταζή στο Δημοτικό Συμβούλιο

«Δεν χρειάζονται πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη της Ιεράπετρας»

Για άλλη μια φορά, ως Παράταξη «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να στηλιτεύσουμε τη στάση του κ. Πανταζή, Επικεφαλής Παράταξης της ήσσονος μειοψηφίας, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 25.05.2022.

Δυστυχώς, ο συγκεκριμένος επικεφαλής συνεχίζει την προσφιλή τακτική του να πολιτεύεται κρυπτόμενος από την αλήθεια προς τους συμπολίτες μας, έχοντας ως μοναδικό σκοπό του τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Ευρισκόμενος σε μια μετέωρη κατάσταση ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ, προσεγγίζει και πάλι λανθασμένα το αντικείμενο, καθώς αποκαλύπτει με τη στάση του ότι όχι μόνο έχει συγκεχυμένες απόψεις, αλλά και έλλειψη αυτογνωσίας.

Δεν αντιλαμβάνεται ότι ο σεβασμός προς τους πολίτες, τους συναδέλφους του και τους θεσμούς είναι υψίστης σημασίας για κάθε δημοκρατική κοινωνία.

Θα περιμέναμε περισσότερη «πολιτική γενναιότητα» από την πλευρά του. Αντιθέτως, προχώρησε στην κατάθεση ενός ψηφίσματος «για εσωτερική κατανάλωση», ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, «ψελλίζοντας» κάποιες προτάσεις, ακολουθώντας τη γνωστή τακτική του «στρίβειν δια του αρραβώνος» αποφεύγοντας για άλλη μια φορά την ευθύνη του να πάρει ξεκάθαρη θέση.

Επιτέλους σταματήστε ως Παράταξη να εμπαίζετε τους Γεραπετρίτες. Οι Γεραπετρίτες ούτε εμπαίζονται ούτε κοροϊδεύονται. Δεν χρειάζονται πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη της Ιεράπετρας. Οι Γεραπετρίτες βλέπουν ποιοι κάνουν έργα και ποιοι συνεχώς είναι δίπλα τους παλεύοντας μόνο για τα συμφέροντα τους. Δηλώνουμε απερίφραστα την εμπιστοσύνη μας στους πολίτες και τον αφήνουμε στην κρίση τους.