Η τοποθέτηση του Γ. Γουλιδάκη για τις κατεδαφίσεις των αυθαίρετων κατασκευών της Ιεράπετρας

12:36 μ.μ. - Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024
12:02 μ.μ. - Πέμ, 08/36/2024
Image: Η τοποθέτηση του Γ. Γουλιδάκη για τις κατεδαφίσεις των αυθαίρετων κατασκευών της Ιεράπετρας

"Είναι άδικο και παράλογο να κατεδαφιστούν τώρα οι αυθαίρετες κατασκευές ενώ τα πρωτόκολλα κατεδάφισης εκδόθηκαν το 2015" δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης "Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον"

Για το ζήτημα των κατεδαφίσεων των αυθαιρέτων κατεσκευών στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας που ήρθε ξανά στην επιφάνεια, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Ηχώ 99,8 ο κ. Γ. Γουλιδάκης, επικεφαλής της παράταξης "Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον".

Ο κ. Γουλιδάκης υποστήριξε ότι είναι παράλογο να κατεδαφιστούν τώρα οι αυθαίρετες κατασκευές ενώ τα πρωτόκολλα κατεδάφισης εκδόθηκαν το 2015, μιας και οι συνθήκες έχουν αλλάξει ριζικά από τότε. Ακόμη, σε περίπτωση κατεδάφισης, το κράτος αφενός θα χάσει πολλά χρήματα τα οποία εισπράττει από αυτά τα καταστήματα, αφετέρου ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων θα μπει στο ταμείο ανεργίας. Συνεπώς, θα «χαθούν» χρήματα από παντού.

Ο κ. Γουλιδάκης πιστεύει ότι θα βρεθεί λύση μόνο εφόσον πάρει έκταση το θέμα και προτρέπει όλους τους καταστηματάρχες να μπουν μπροστά από τις μπουλντόζες.