Κάλεσμα της ΚΝΕ στην νεολαία για συμμετοχή στις εκδηλώσεις του ΚΚΕ στο Λασίθι

11:58 π.μ. - Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020
11:10 π.μ. - Δευ, 12/58/2020
Image: Κάλεσμα της ΚΝΕ στην νεολαία για συμμετοχή στις εκδηλώσεις του ΚΚΕ στο Λασίθι

Κάλεσμα της ΚΝΕ στην νεολαία για συμμετοχή στις εκδηλώσεις του ΚΚΕ στο Λασίθι

Οι νέοι στον νομό μας, στην Κρήτη, στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου προβληματιζόμαστε έντονα για ότι συμβαίνει γύρω μας.

Βλέπουμε έναν ιό που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από κράτη και κυβερνήσεις εν έτη 2020.

Την ίδια ώρα που φέρνουν εκατομμύρια τουρίστες χωρίς απαραίτητους ελέγχους, δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τις ανάγκες των νέων , για να λειτουργούν τα σχολεία με προστασία της υγείας των μαθητών.

Την ίδια ώρα που πολλοί νέοι εργαζόμενοι ή οι γονείς μας δεν βγάζουν την σεζόν ήδη έχουν γεμίσει με δισεκατομμύρια τις τσέπες των ξενοδόχων και των εφοπλιστών, ενώ ετοιμάζουν νέα πακέτα.

Την ίδια ώρα που η περιοχή μας και όλη η Ανατολική Μεσόγειος είναι γεμάτη τόσο πλούτο καθημερινά κοιμόμαστε και ξυπνάμε μέσα σε ένα κλίμα πολεμικό μεταξύ δήθεν συμμάχων

Είμαστε νέοι. Έχουμε όνειρα και ανάγκες που δεν συμβιβάζονται με αυτήν την αθλιότητα και μιζέρια που βλέπουμε να προχωράει καθημερινά. Θέλουμε να ζούμε σε έναν κόσμο που θα αναπνέουμε ελεύθερα!

Οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος δίνουν παραπάνω τροφή για σκέψη στο πώς απαντιούνται τα ερωτηματικά που έχουμε πολλοί νέοι, για το τί μπορεί να γίνει...

Όλο και περισσότερο φαίνεται ότι ο αντίπαλος, η κυβέρνηση και το σύστημά τoυς φοβούνται τον λαό! Αυτό δείχνει η αυταρχική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους μαθητές και τις διεκδικήσεις τους, η καταστολή των μαθητών από τα ΜΑΤ, η τρομοκρατία που προσπαθεί να επιβάλει, οι νόμοι για απαγόρευση των διαδηλώσεων, το ότι το δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη της ΧΑ ως εγκληματική Οργάνωση παρά το ότι η εισαγγελέας πρότεινε να μην κριθεί ένοχη ως τέτοια! Όλα αυτά δείχνουν και ότι ο αγώνας του λαού και της νεολαίας φέρνει αποτέλεσμα, αλλά και έναν αντίπαλο που φοβάται, η καταστολή δείχνει αδυναμία και όχι ισχύ!

Να κάνουμε τον φόβο τους εφιάλτη και τις ελπίδες μας για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα!

Τώρα είναι η ώρα! Κάθε νέος που προβληματίζεται και θέλει να κάνει κάτι για τα παραπάνω να συναντηθεί με την ΚΝΕ, με την μόνη οργάνωση νεολαίας που παλεύει για έναν καλύτερο κόσμο, που δεν τα μασάει, δεν παζαρεύει τις ανάγκες της νεολαίας, και παλεύει σε όλες τις συνθήκες για αυτές, έχει πείρα και οργανώσεις παντού, προωθεί την αλληλεγγύη και τον συντονισμό μεταξύ νέων ανθρώπων με τις ίδιες ανάγκες και όνειρα, κάτι που δυναμώνει τον αγώνα και τον κάνει αποτελεσματικό! Που όλα τα παραπάνω τα καταφέρνει γιατί στοχεύει στον πραγματικό αντίπαλο και ανοίγει τον δρόμο καθημερινά για έναν δίκαιο

κόσμο που θα έχουν θέση τα όνειρα και οι ανάγκες της νεολαίας και του λαού!

Σε καλούμε στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΚΚΕ

Στην Κριτσά: Σάββατο 10 Οκτώβρη, 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κριτσάς

Και στην Ιεράπετρα: Κυριακή 11 Οκτώβρη, 18:30, στην Κεντρική Πλατεία Ιεράπετρας