Κορωνοϊός – Η Rijk Zwaan παίρνει τα κατάλληλα μέτρα και συνεχίζει να προμηθεύει σπόρους

10:08 π.μ. - Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020
10:03 π.μ. - Παρ, 20/08/2020
Image: Κορωνοϊός – Η Rijk Zwaan παίρνει τα κατάλληλα μέτρα και συνεχίζει να προμηθεύει σπόρους

Ο κόσμος αντιμετωπίζει μία σοβαρή κρίση στον τομέα της υγείας σαν αποτέλεσμα της έξαρσης του κορωνοϊού

Οι οργανισμοί υγείας καθώς και οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο εφαρμόζουν διάφορα μέτρα για να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού. Η Rijk Zwaan αναγνωρίζει τη σημασία αυτού και κάνει τις κατάλληλες κινήσεις.

Ασφάλεια των εργαζομένων και των συνεργατών

Περιττό να ειπωθεί ότι η ασφάλεια των εργαζομένων μας, των συνεργατών και των εταιρικών επαφών μας, είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας. Παρακολουθούμε στενά τις συμβουλές των οργανισμών υγείας και των κυβερνήσεων και εφαρμόζουμε αντίστοιχα τα κατάλληλα μέτρα στην εταιρεία μας.

Τα λαχανικά και οι σπόροι λαχανικών είναι απαραίτητα στη διατροφική αλυσίδα

Οι σπόροι λαχανικών είναι απαραίτητο κομμάτι της εφοδιαστικής αλυσίδας και σχηματίζουν τα θεμέλια μιας υγιούς και ισορροπημένης διατροφής. Χωρίς σπόρους λαχανικών, οι παραγωγοί δεν μπορούν να παράγουν λαχανικά για τη διατροφή των ανθρώπων. Σαν μία εταιρεία παραγωγής σπόρων κηπευτικών, γνωρίζουμε τώρα περισσότερο από ποτέ τον ρόλο που παίζουμε, και σαν κλάδος και σαν επιχείρηση, στην παγκόσμια αλυσίδα τροφίμων.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Διεθνής Ομοσπονδία Σπόρων (International Seed Federation) δημοσίευσε μία δήλωση όπου υπογραμμίζει ξεκάθαρα τη σημασία της ελεύθερης διεθνούς κυκλοφορίας σπόρων για την επισιτιστική ασφάλεια και κάλεσε όλες τις κυβερνήσεις να το διευκολύνουν αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εστιάζουμε στις παραγγελίες

Καθημερινά, οι εργαζόμενοί μας κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών μας και να τους εφοδιάσουν με σπόρους όπως είναι προγραμματισμένο. Συνεχώς δουλεύουμε μαζί για να βρίσκουμε λύσεις σε όλα τα εμπόδια που οι συνεργάτες μας μπορεί να συναντήσουν στη διάρκεια αυτής της πρωτοφανούς περιόδου. Μπορείτε να στηρίζεστε σε εμάς.

Παρακαλούμε φροντίστε ο ένας τον άλλον. Θα το αντιμετωπίσουμε μαζί!

Marco van Leeuwen, Ben Tax and Kees Reinink

Board of Directors, Rijk Zwaan