Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

1:49 μ.μ. - Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019
01:10 μ.μ. - Τετ, 09/49/2019
Image: Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Γ. Γουλιδάκης: Η Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί πάντα μια νέα αφετηρία προσδοκιών, στόχων αλλά και προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη ζωή

Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους μαθητές του Νομού Λασιθίου αλλά και στους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , καλή πρόοδο , δύναμη και υγεία.
 
Η Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί πάντα μια νέα αφετηρία προσδοκιών, στόχων αλλά και προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη ζωή.
 
Εύχομαι ολόψυχα, στους μαθητές , τους εκπαιδευτικούς , τους γονείς αλλά και τους κηδεμόνες, σε αυτή τη νέα , δύσκολη αλλά και συνάμα συναρπαστική πορεία για γνώση και μόρφωση ,να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη , υπομονή ,πίστη αλλά και όραμα για την ευόδωση των στόχων τους.
 
Ως Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η Περιφέρεια Κρήτης –Π.Ε. Λασιθίου θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των μαθητών των εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να δώσει λύσεις σε όποια προβλήματα παρουσιαστούν.
 
Είμαι πάντα κοντά σας !
Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλους!
Γιάννης Γουλιδάκης
Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου
 
Σημείωση: Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης θα παραστεί αύριο με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ,στην τελετή αγιασμού στο 1ο και 2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου.