Νέο έργο ύψους 360.000€ στους Παιδικούς, Βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιεράπετρας

2:31 μ.μ. - Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021
02:10 μ.μ. - Τετ, 20/31/2021
Image: Νέο έργο ύψους 360.000€ στους Παιδικούς, Βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιεράπετρας

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου, κ. Γεώργιου Ασπραδάκη, η σύμβαση για μια σειρά από κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στον Παιδικό Σταθμό Ιεράπετρας, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ιεράπετρας, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κάτω Χωριού, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Μακρύ Γιαλού και στον Παιδικό Σταθμό Γρα Λυγιάς.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: « Σε συνεργασία με την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κα Μαρία Σακαδάκη, προχωράμε σε ουσιαστικές παρεμβάσεις στους Παιδικούς, Βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας με στόχο των εκσυγχρονισμό και την αισθητική αναβάθμισή τους, δημιουργώντας ακόμη πιο ασφαλείς και πιο άνετους χώρους τόσο για τα παιδιά όσο και για τους εργαζομένους.

Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας έχουμε κάνει πλήθος εργασιών στους Σταθμούς, επιδιώκοντας πάντα να κάνουμε ότι καλύτερο και ότι πιο σύγχρονο για όλα τα παιδιά του Δήμου Ιεράπετρας. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται. Δεν χάνουμε καμία ευκαιρία αναβάθμισης των σχολικών μονάδων της Ιεράπετρας. Ετοιμάζοντας μελέτες εκ των προτέρων, δεν αφήνουμε καμία χρηματοδοτική ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στόχος μας πάντα θα είναι να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των παιδιών και να ενισχύουμε παράλληλα την εκπαιδευτική διαδικασία».