Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν.Κ.Υ. Σητείας στηρίζει τον αγώνα για το νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

10:22 π.μ. - Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023
10:12 π.μ. - Τετ, 13/22/2023
Image: Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν.Κ.Υ. Σητείας στηρίζει τον αγώνα για το νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν.Κ.Υ. Σητείας εκφράζει απερίφραστα τη στήριξη και την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων και των πολιτών του Αγίου Νικολάου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν.Κ.Υ. Σητείας εκφράζει απερίφραστα τη στήριξη και την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων και των πολιτών του Αγίου Νικολάου για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του Νοσοκομείου τους, που τη δεδομένη στιγμή, όπως και τα περισσότερα Νοσοκομεία, βρίσκεται στη χειρότερη ίσως στιγμή της ιστορίας του.

Η κινητοποίηση που πραγματοποιείται στις 14/12/23 στην πόλη του Αγίου Νικολάου εν συνεχεία των προηγούμενων κινητοποιήσεων στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, δεν μπορεί παρά να μεταφέρει επιτέλους το μήνυμα ότι το δικαίωμα της δημόσιας και δωρεάν υγείας προς όλους τους πολίτες και η προστασία όλων των δομών της για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών είναι αδιαπραγμάτευτες. Το αίτημα για την άμεση στελέχωση του Γ.Ν.Α.Ν., όπως και όλων των Νοσοκομείων του νομού, με το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό, μόνιμο προσωπικό και η εξασφάλιση των συνθηκών εργασίας, με κίνητρα και μισθολογικές απολαβές ώστε το προσωπικό αυτό να μην οδηγείται σε παραίτηση, δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά άμεση και επιτακτική ανάγκη και οι αγώνες δεν επιτρέπεται να σταματήσουν μέχρι την επίτευξη του.

Δηλώνουμε λοιπόν αλληλέγγυοι στον αγώνα των πολιτών του Αγίου Νικολάου, αλλά και στον όποιο αγώνα χρειαστεί, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι όλα τα Νοσοκομεία της Κρήτης θα είναι λειτουργικά και πλήρως στελεχωμένα.

Εκ του Δ.Σ.