Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

9:06 π.μ. - Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024
09:01 π.μ. - Δευ, 22/06/2024
Image: Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ευχαριστίες σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την οποία ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Αθανάσιος, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, στο φουαγιέ του Μελίνα.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Φραγκούλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαο Τζουμάκα, την Γ. Γραμματέα κα. Μαρία Φραντζεσκάκη, την αντιδήμαρχο και εντεταλμένη σύμβουλο Πολιτισμού κα. Φωτεινή Περακάκη και κα Άννα Αϊβαλιώτη αντίστοιχα, τους αντιδημάρχους κυρίους Γεώργιο Κουγιουμουτζάκη, Γεώργιο Γιακουμάκη και Γεώργιο Χατζάκη που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής.

hxonews

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την παρουσία της εντεταλμένης συμβούλου Πολιτισμού του Νομού κας Ελένης Βλάσση, καθώς και για την παρουσία του κ. Στρατή Κατσιδονιώτη που εκπροσώπησε την Βουλευτή του Ν. Λασιθίου κα. Κατερίνα Σπυριδάκη.

Εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας για τις ευγενικές χορηγίες τους, τα ζαχαροπλαστεία, Regina και Σ. Χρυσοφάκη.

Η ανταπόκριση όλων στο κάλεσμά μας λειτουργεί ως καύσιμο που μας τροφοδοτεί με ενέργεια να αγωνιστούμε ώστε να γίνει η πόλη μας ένα δυναμικό και ελκυστικό Κέντρο Πολιτισμού.

Η Πρόεδρος

Σοφία Τσαντηράκη

 Η Γ. Γραμματέας

Μαρία Νάσταρη