Σοκάρει ο γιατρός: «Ζητώ συγνώμη από τα θύματά μου»

9:39 π.μ. - Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018
09:09 π.μ. - Τετ, 26/39/2018
Image: Σοκάρει ο γιατρός: «Ζητώ συγνώμη από τα θύματά μου»

Τι δήλωσε ο κατηγορούμενος γιατρός

Τι δήλωσε μπροστά στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος νεαρών γυναικών, γιατρός - Η μία καταγγελία μετά την άλλη ενώπιον του ανακριτή
 
«Ζητώ συγνώμη από τα θύματά μου και τις οικογένειές τους, που καταχράστηκα την ιατρική ιδιότητα», αυτά ήταν τα λόγια του 55χρονου γιατρού, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος νεαρών γυναικών, την ώρα της εξέτασης.
 
 
Η ομολογία του κατηγορούμενου, ο οποίος κάνει λόγο για σεξουαλική παρενόχληση, προκαλεί αίσθηση, όπως επίσης αίσθηση προκαλούν και οι αποκλειστικές δηλώσεις του στην ΚΡΗΤΗ TV, ζητώντας συγνώμη από τα θύματά του και τις οικογένειές τους.
 
«Ζητώ συγνώμη από τα θύματά μου και τις οικογένειές τους, που καταχράστηκα την ιατρική ιδιότητα», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV. «Εκτός από αυτό νιώθω αλαφρωμένος γιατί τιμωρούμαι όπως πρέπει», τόνισε.
 
«Σαν άνθρωπος της Εκκλησίας λυπάμαι, αν και είχα εξομολογηθεί αλλά τώρα μου έφυγε ένα βάρος. Μπορεί οποιοσδήποτε να κατηγορήσει έναν γιατρό θεωρώντας ότι μία  απλή εξέταση μπορεί να είναι παρενόχληση γι’ αυτό εξάλλου και είμαι έξω», κατέληξε ο 55χρονος ο οποίος αφέθηκε το μεσημέρι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
 
Την ίδια στιγμή, η δικηγόρος Μαρίνα Παναγιωτάκη κατέθεσε στοιχεία στον ανακριτή για τις καταγγελίες και άλλων γυναικών οι οποίες δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής και ζήτησαν να εκδοθεί διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.
 
 
Ψύχραιμος ο κατηγορούμενος στο Δικαστικό Μέγαρο
 
 
Ειδικότερα, εφιαλτικές είναι διαστάσεις λαμβάνουν οι καταγγελίες σε βάρος του 55χρονου, γιατρού ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος νεαρών γυναικών, την ώρα της εξέτασης.
 
Μέρα με τη μέρα η υπόθεση που αποκαλύφθηκε με τη σοκαριστική κατάθεση 23χρονης ασθενούς στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου αποκτά και άλλες πτυχές καθώς νεαρές γυναίκες εμφανίζονται στις Αρχές καταγγέλλοντας ότι έπεσαν και οι ίδιες θύματα των ορέξεών του.
 
Μία 23χρονη κοπέλα βρέθηκε πριν την προσαγωγή του 55χρονου στο γραφείο του ανακριτή και κατέθεσε όσα βίωσε, όταν βρέθηκε στο ιατρείο του.
 
Σοκαρισμένη η νεαρή κοπέλα εξήγησε στην ΚΡΗΤΗ TV ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από περίπου ένα μήνα και η ίδια κατάφερε με μεγάλη δυσκολία να περιγράψει στον ανακριτή τι ακριβώς συνέβη.
 
Ψύχραιμος και χωρίς τίποτα να δείχνει όσα θα επακολουθούσαν έφτασε και στις 11 το πρωί ο κατηγορούμενος στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης.
 
Η απολογία του διεκόπη περίπου μία ώρα αργότερα, όταν πλέον άλλη μία νεαρή κοπέλα έφτασε στο του εισαγγελέα και κατέθεσε τη δική της οδυνηρή περιπέτεια.
 
Επιτέλους η σιωπή έσπασε, δήλωσε στην ΚΡΗΤΗ TV η κοπέλα που εμφανίστηκε συνοδευόμενη από συγγενικά της πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο πλευρό της και στηρίζουν την απόφασή της να καταγγείλει με τη σειρά της την οδυνηρή περιπέτεια που έζησε.
 
Είναι μόνο δύο από τις έξι νεαρές γυναίκες που καταγγέλλουν τον 55χρονο και σήμερα δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής μέσω της συνηγόρου τους.
 
Η κ. Παναγιωτάκη έκανε έκκληση και σε άλλες κοπέλες που έχουν ζητήσει νομική υποστήριξη να κάνουν το βήμα και να καταγγείλουν επίσημα στις Αρχές όσα βίωσαν, καθώς η πολιτική αγωγή θα ζητήσει και θα εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.
 
Αντιθέτως για τον 55χρονο που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους λίγη ώρα αργότερα, ζήτησαν να εκδοθεί εισαγγελική διάταξη για να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητάς του.neakriti.gr