Το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας στο 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

9:23 π.μ. - Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018
09:06 π.μ. - Πέμ, 14/23/2018
Image: Το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας στο 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

Η σχολική κοινότητα του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας συγχαίρει την ομάδα του ΟΦΙ και της εύχεται για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, επιτυχίες και άνοδο στη Football League

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εκπαιδευτικούς του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας, όταν το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΦΙ κ. Γεωργινές Εμμ. και ο γυμναστής της ομάδας κ. Ασπραδάκης Γεώργιος έφεραν στο σχολείο το κύπελλο που πανάξια κατέκτησε η Γεραπετρίτικη ομάδα. Να σημειώσουμε ότι κατά το σχολικό έτος 2017-18 υλοποιήθηκε αθλητικό πρόγραμμα με τίτλο « ο Αθλητισμός ως μέσον επικοινωνίας. Επίσης πολλοί μαθητές του Γυμνασίου είναι μέλη ως ποδοσφαιριστές της οικογένειας του ΟΦΙ.  Οι παρευρισκόμενοι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν τον ΟΦΙ και να συζητήσουν με τον κ. Γεωργινέ την μεγάλη επιτυχία του ΟΦΙ η οποία ξεκίνησε με σταθερά βήματα φτάνοντας σιγά σιγά στην κορυφή της πυραμίδας του κυπέλλου. Μια αξιόλογη προσπάθεια και ένα εξαιρετικό επίτευγμα το οποίο τιμά το Γεραπετρίτικο ποδόσφαιρο.
 
Η σχολική κοινότητα του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας συγχαίρει την ομάδα του ΟΦΙ και της εύχεται για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, επιτυχίες και άνοδο στη Football League.