0-0 ο ΟΦΙ με τον Διαγόρα στο Βουζουνεράκειο

8:52 π.μ. - Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
08:10 π.μ. - Δευ, 21/52/2019
Image: 0-0 ο ΟΦΙ με τον Διαγόρα στο Βουζουνεράκειο

Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τον ΟΦΙ στην 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τα Τρίκαλα

Tο πέρας της 4ης αγωνιστικής της Football League, βρήκε τον ΟΦΙ να μένει στο 0-0 με τον φιλόδοξο Διαγόρα στο Βουζουνεράκειο. Ένα αποτέλεσμα που μας φέρνει στην 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τα Τρίκαλα. Οι 1.300 φίλαθλοι μας που βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου της Ιεράπετρας δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα δίνοντας μεγάλη ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Ιωάννη Μάγγου.
 
Όποιος θα έλεγε πριν την έναρξη ότι η ομάδα μας θα βρισκόταν στην 2η θέση στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές θα τον περνούσαν για τρελό. Με μόλις ένα γκολ παθητικό και χωρίς ήττα ακόμα είμαστε ψηλά!
 
Σήμερα μπορεί να μην είχαμε την ίδια εξαιρετική απόδοση όπως στα προηγούμενα ματς, μπορεί να μην «μάγεψαμε» με την εμφάνιση μας. Αλλά, τηρουμένων των συνθηκών, του ψηλού επιπέδου του αντιπάλου, του απρόβλεπτου πρωταθλήματος και των ειδικών καταστάσεων και συνθηκών του αγώνα, δεν πρέπει να θεωρείται αρνητικό το αποτέλεσμα.
 
Ο ΟΦΙ μέχρι το 30λεπτό παρουσίασε το γνωστό σοβαρό ώριμο και διαβασμένο παιχνίδι του. Η αποβολή όμως του Κασνέτση στο 29λέπτο θα λέγαμε ότι περισσότερο αποσυντόνισε εμάς παρά τον Διαγόρα. Οι φιλοξενούμενοι συσπειρώθηκαν και έπαιξαν πολύ δυνατά, οι «ασπρόμαυροι» έχασαν λίγο τον συντονισμό τους και αυτό μεταφέρθηκε σε άναρχο παιχνίδι σε όλο το δεύτερο μέρος. Σίγουρα σταθήκαμε τυχεροί σε τρεις περιπτώσεις στο β΄ μέρος και ο Φώτης Καραγκιολίδης δικαιολόγησε την αξία του για μια ακόμα φορα, όμως τα παιδιά πάλεψαν και τουλάχιστον κατάφεραν να κρατήσουν το αήττητο.
 
Φάσεις και γκολ
Α΄ ημίχρονο
7΄ απευθείας κόρνερ του Χιντζίδη, διώχνει δύσκολα στο πρώτο δοκάρι ο Τσέλιος.
29΄ ο Κασνέτση μαρκάρει άγαρμπα τον Καραγιάννη, δίνεται φάουλ και κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η δεύτερη με αποτέλεσμα να αποβληθεί.
40΄καλό σουτ του Καραγιάννη εκτός περιοχής μόλις άουτ.
44΄ σέντρα Σκόνδρα στην περιοχή, δημιουργείται σύγχυση βγήκε και μάζεψε ο Τσέλιος
 
Β΄ ημίχρονο
58΄ σέντρα από αριστερά Χιντζίδη, ο Σκόνδρας από το σημείο του πέναλτι πλασάρει με την μια εκτός εστίας.
59΄ διαγώνια μπαλιά του Μπουρλάκη, ο Γεωργίου βγαίνει πίσω από την άμυνα πλασάρει ψηλοκρεμαστά άουτ.
68΄ ο Μπουρλάκης κλέβει στην άμυνα του ΟΦΙ και βγάζει τον Μπαρμπαρούση μόνο μέσα αριστερά, το σουτ θα το αποκρούσει με υπέρ ένταση ο Καραγκιολίδης, ξανά ο Μπαρμπαρούσης από πλάγια θέση σουτάρει δυνατά, νέα μεγάλη επέμβαση του πορτιέρο του ΟΦΙ.
73΄ Ο Κέρι κάνει σέντρα αριστερά, κεφαλιά του Μπουρλάκη άουτ.
77΄ ο Μέμος κάνει ωραία ενέργεια και σέντρα απόα ριστερά, έδιωξε με γροθιές σωτήρια ο Τσέλιος.
80΄ από λάθος διώξιμο στην άμυνα του ΟΦΙ, ο Θ. Παπαδόπουλος πιάνει διαγώνιο σουτ από αριστερά λίγο άουτ.
83΄ ο Γλυνός πιάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής, βρίσκει ελάχιστα ο Καραγκιολίδης με την μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι.
85΄ μπαλιά του Κατσικοκέρη, δεξιά εντός περιοχής στον Μηνάς, αυτός κάνει σέντρα προς το τέρμα, διώχνει ασταθώς ο Τσέλιος και ο Σέχου από κοντά με προβολή στέλνει την μπάλα άουτ.
 
ΟΦΙ(ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ Καραγκιολίδης, Καραγιάννης(76΄ Μέμος), Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής(37΄ Παπαδόπουλος), Σκόνδρας, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος(55΄λ.τ. Μηνάς), Αναστασόπουλος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ(ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΤΖΙΕΡΗΣ): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Κασνέτση, Γεωργίου(94΄ Μανωλάκης), Καρπαθάκης
Κέρη(85΄ Ναβάγο), Μπουρλάκης(75΄ Γλυνός, Μπαρμπαρούσης.
 
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ελένη Αντωνίου(ΕΠΣ Αν. Αττικής), Τιμολέων Γεωργακόπουλος(ΕΠΣ Πειραιά), Μιχαήλ Νιδριώτης(ΕΠΣ Αθηνών), 4ος διαιτητής: Δημήτριος Μόσχου(ΕΠΣ Λασιθίου).

ofi1970.gr