11 νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ για την Ιεράπετρά μας!»

4:08 μ.μ. - Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019
04:08 μ.μ. - Δευ, 05/08/2019
Image: 11 νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ για την Ιεράπετρά μας!»

Με υποψήφιο Δήμαρχο Ιεράπετρας τον Α. Χηνόπουλο

98

Βασιλάκης Αλέξανδρος του Πέτρου και της Μαρίας, το γένος Τσιγλάκη
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Στα μαθητικά μου χρόνια πέρασα από το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Ιεράπετρας. Ασχολούμαι με τις βιολογικές καλλιέργειες οπωροκηπευτικών. Είμαι μέλος του Δ.Σ στο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κουτσουρά. Είμαι παντρεμένος με την Καμενάκη Μαρία του Στυλιανού και πατέρας τριών κοριτσιών. Για πρώτη φορά ασχολούμαι με τα κοινά και επέλεξα τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη,  επειδή ξέρω ότι ο Θανάσης Χηνόπουλος δεν θα ακολουθήσει τα τετριμμένα των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να πραγματοποιήσει τα απραγματοποίητα και το έχει αποδείξει. 
 

99
 
Ειρήνη Μουστακάκη του Σπυρίδωνα και της Μαρίας
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Είμαι έγγαμη  και έχω 2 κόρες, τη Μαρία και τη Νίκη. Ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης στην Ιεράπετρα. Αποφοίτησα από την Σχολή ΚΕΛΕΣΟ-τμήμα οδοντοτεχνικής και στη συνέχεια από τη Σχολή ΖΗΤΑ-στέλεχος λογιστηρίου. Επέστρεψα στην Ιεράπετρα, όπου και εργάζομαι 26 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Αγαπώ την πόλη μου και θα ήθελα να προσφέρω σε αυτήν. Επέλεξα τον Συνδυασμό Ενότητα-Συνεργασία-Ανάπτυξη, του Θανάση Χηνόπουλου, ενός ανθρώπου δημιουργικού, έντιμου και διορατικού, γιατί πιστεύω πως θα οδηγήσει την πόλη μας σε ένα καλύτερο μέλλον.

100
 
Ειρήνη Χριστοδουλάκη του Νικολάου και της Ελισάβετ Περάκη
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου ολοκλήρωσα και τον κύκλο σπουδών μου. Είμαι αγρότισσα και ασχολούμαι με την παραγωγή οπωροκηπευτικών. Έχω δύο παιδιά, την Σοφία  και τον Νίκο Γερομαρκάκη. Συντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με τον επικεφαλής κ. Θανάση Χηνόπουλο και είμαι έτοιμη να προσφέρω την βοήθειά μου για την ανάπτυξη του τόπου μας.   

101
 
Νικόλαος Μπαγορδάκης του Ιωάννη και της Μαρίας Ρεμουντάκη
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μακρύ Γιαλό. Στα μαθητικά μου χρόνια πέρασα από το  Δημοτικό Μακρύ Γιαλού και από το Γυμνάσιο Κουτσουρά. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στο Γεωπονικό Κέντρο του Μακρύ Γιαλού. Τα θέματα του Δήμου μας είναι σύνθετα και η επίλυσή τους χρειάζεται έναν άνθρωπο με εμπειρία και γνώση. Αυτός είναι και ο λόγος που συντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη. Η θετική πορεία του επικεφαλής του συνδυασμού Θανάση Χηνόπουλου, δείχνει άνθρωπο που φέρνει θετικά αποτελέσματα σε ότι αναλαμβάνει. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα αλλάξουμε τον Δήμο μας και θα τον κάνουμε πιο σύγχρονο και πιο φιλικό προς τους Δημότες του. 
 
102
 
Άννα Τριχάκη του Γεωργίου και της Αικατερίνης
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Είμαι απόφοιτος του ΤΕΕ Ιεράπετρας/Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, από όπου έλαβα πτυχίο Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Συστημάτων. Για πολλά χρόνια απασχολούμαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στον χώρο του Τουρισμού. Μιλάω άριστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα και έχω καλές γνώσεις Η/Υ.  Αποφάσισα να ενταχθώ στον συνδυασμό Ενότητα  - Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή πιστεύω ότι ο Θανάσης Χηνόπουλος  έχει την εμπειρία και το όραμα, που θα βοηθήσουν τον τόπο μας να πάει μπροστά.

103
 
Γαιτανάκης Μιχαήλ του Αλέξανδρου και της Μαρίας Χατζημαρκάκη
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου, εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος για πολλά χρόνια. Σήμερα ασχολούμαι με την καλλιέργεια οπωροκηπευτικών. Είμαι παντρεμένος με την Φρανζέσκα Στράουχ και έχουμε δύο παιδιά. Συντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή πιστεύω ότι ο Θανάσης Χηνόπουλος μπορεί να δώσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα του Δήμου μας. 
 
104
 
Παρασκευή -  Βιβή Καράλη του Δημητρίου και της Μιράντας Σταμούλη
 
Γεννήθηκα  και μεγάλωσα στην Άρτα. Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ Άρτας/Τμήμα Νοσηλευτικής. Μετά την αποφοίτησή μου παντρεύτηκα και μετακόμισα στον  Άγιο Στέφανο Μακρύ Γιαλού, όπου μένω και μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένη με τον Εμμανουήλ Κόπανο και έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Αγαπάω τον Άγιο Στέφανο και τους ανθρώπους του. Νιώθω την ανάγκη να προσφέρω στην ανάδειξη και στην βελτίωση του υπέροχου χωριού μας. Επέλεξα να συνταχτώ στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία  - Ανάπτυξη  και τον κ. Θανάση Χηνόπουλο και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα βοηθήσουμε τον τόπο μας να προχωρήσει μπροστά.

105
 
Γιάννης Γιωργανάκης του Κωνσταντίνου και της Δέσποινας Λαμπράκη
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γρα Λυγιά Ιεράπετρας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου, εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο της εστίασης στην Ιεράπετρα. Είμαι παντρεμένος με την Μαριλένα Αργυρίου και πατέρας ενός παιδιού. Επέλεξα να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό Ενότητα -Συνεργασία-Ανάπτυξη, επειδή πιστεύω ότι ο Δήμος μας χρειάζεται μια νέα ομάδα ανθρώπων, που μπορούν vα φέρουν καινούργιες, πιο αποτελεσματικές  λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.  Η πορεία του Θανάση Χηνόπουλου  στο κόσμο του επιχειρείν, καθώς και η πολυετή ενασχόλησή του με τα κοινά, αποδεικνύουν ότι είναι ικανός  να φέρει ανανέωση σε όλους τους τομείς του Δήμου μας. 

106

 
Ιωάννης  Λαποκωνσταντάκης του Ευαγγέλου και της Αικατερίνης
 
Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα. Είμαι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου/Μηχανολογικό Τμήμα. Για πολλά χρόνια, εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος στον τουριστικό κλάδο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τις θερμοκηπιακές  καλλιέργειες. Είμαι παντρεμένος με την Τζιρβελάκη Γεωργία του Νικολάου, που δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στο Μακρύ Γιαλό. Είμαι πατέρας δύο παιδιών. Εμπιστεύομαι τον κ. Χηνόπουλο Θανάση και εντάσσομαι στον συνδυασμό του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη. Είμαι σίγουρος ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο.

107
 
Χουλάκη Ευανθία του Δημητρίου και της Ειρήνης Στρουμπάκη
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου ολοκλήρωσα και το κύκλο των σπουδών της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσής μου. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης/Τμήμα Ζαχαροπλαστικής. Μετά την αποφοίτησή μου, εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο της εστίασης. Ομιλώ την Αγγλική γλώσσα και έχω καλές γνώσεις Η/Υ. Επί σειρά ετών ήμουν ενεργό μέλος του Ερυθρού Σταυρού. Έχω ανάγκη να συνεισφέρω στην βελτίωση της πόλης μας. Συντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη,  με τον επικεφαλής κ. Θανάση Χηνόπουλο, επειδή πιστεύω ότι η πρότασή του είναι η πιο αξιόλογη και μπορεί να φέρει αλλαγές που χρειαζόμαστε. 
 
108
 
Ρουμπάκης Νικόλαος του Εμμανουήλ και της Ντίνας
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου τελείωσα και τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευςής μου. Είμαι απόφοιτος του ΙΕΚ Ηρακλείου/Τμήμα Μηχανολόγων Ψυχτικών. Μετά την αποφοίτησή μου, εργάστηκα στην επιχείρηση του πατέρα μου, την οποία διατηρώ μέχρι και σήμερα. Έχω δύο αδέλφια, τον Φίλιππο και τον Στέφανο. Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να δηλώσω την συμμετοχή μου με την ανεξάρτητη παράταξη Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη. Πιστεύω πως με ενδιαφέρον, εντιμότητα και ικανότητα, η ομάδα του συνδυασμού μας με τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Αθανάσιο Χηνόπουλο, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα των Δημοτών μας.