129 rapid test στην Ιεράπετρα - Ένα θετικό

2:01 μ.μ. - Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
02:04 μ.μ. - Δευ, 12/01/2021
Image: 129 rapid test στην Ιεράπετρα - Ένα θετικό

129 rapid test διενεργήθηκαν συνολικά στην Ιεράπετρα, στο κλειστό γυμναστήριο “Μάρκος Φωνιαδάκης”, με ένα εξ αυτών να βγαίνει θετικό

129 rapid test διενεργήθηκαν συνολικά στην Ιεράπετρα, στο κλειστό γυμναστήριο “Μάρκος Φωνιαδάκης”, με ένα εξ αυτών να βγαίνει θετικό, όπως μετέφερε πριν λίγο στην ΑΝΑΤΟΛΗ η Αθηνά Καρπούζη, επικεφαλής της ΚΟΜΥ Λασιθίου που έκανε τους δειγματοληπτικούς ελέγχους.

hxonews

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) σε πεζούς θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13/04/2021 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Σίσι. Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στον Πολυχώρο – Κοινοτικό Ιατρείο στο Σίσι, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπως απεικονίζεται στον επισυναπτόμενο χάρτη.

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη. Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους ή τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και τον αριθμό του κινητού τηλέφωνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test. Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Αγίου Νικολάου, με τη συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου.