Μια μοναδική συναυλία σήμερα στην Ιεράπετρα από την 70μελή Φινλανδική Φιλαρμονική Πνευστών

1:04 μ.μ. - Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022
01:06 μ.μ. - Παρ, 17/04/2022
Image: Μια μοναδική συναυλία σήμερα στην Ιεράπετρα από την 70μελή Φινλανδική Φιλαρμονική Πνευστών

Διοργανώνεται από το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας και το Κέντρο Πολιτιστικής Κοινωνικής Μέριμνας - 4ο Θερινό Σχολείο – Ο Μανώλης Πετάσης στον Ηχώ 99,8

Μια ξεχωριστή συναυλία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο θεατράκι Μίνως στην Ιεράπετρα. Η 70μελή Φινλανδική Φιλαρμονική Πνευστών της πόλης Ράουμα θα μας κρατήσει συντροφιά με μια συναυλία που θα περιλαμβάνει ξένα ROCK, κυρίως του συγκροτήματος QUEEN, αλλά και ελληνική μουσική. Διεύθυνση Ορχήστρας: ANNE LEHTOMAKI-KOSKINEN Τραγούδι: Lauri Ketonen, Παναγιώτης Χουλιάρας.

Η συναυλία είναι ενταγμένη στις προκυρβειακές εκδηλώσεις και διοργανώνεται από το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας και το Κέντρο Πολιτιστικής Κοινωνικής Μέριμνας - 4ο Θερινό Σχολείο.

Η κ. Μανώλης Πετάσης υπεύθυνος του Θερινού σχολείου μίλησε στον Ηχώ 99,8 για αυτήν την ξεχωριστή συναυλία η οποία έχει και φιλανθρωπικό σκοπό καθώς θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας.

Αναφέρθηκε και στην επαφή που είχε με τα μέλη της Φιλαρμονικής τα οποία είχαν την ευκαιρία αυτές τις ημέρες παραμονής τους στο Λασίθι να επισκεφθούν το Φαράγγι της Σαρακίνας στους Μύθους Ιεράπετρας απολαμβάνοντας την ομορφιά του τοπίου με τα γάργαρα νερά.

hxonews

-

Αλλά και το Καστέλλι Φουρνής δοκιμάζοντας τοπικές νοστιμιές.

hxonews

-

Ο κ. Πετάσης κλείνοντας έκανε αναφορά και στο 4ο Θερινό σχολείο που θα λειτουργήσει σε δυο περιόδους Ιούλιο και Σεπτέμβριο δίνοντας την ευκαιρία σε αλλοδαπούς που αγαπούν την Ελλάδα, να τη γνωρίσουν καλύτερα, μαθαίνοντας περισσότερα για την ελληνική γλώσσα ώστε να μπορούν να επικοινωνούν και να συναλλάσσονται. Γνωρίζοντας παράλληλα τον τόπο μας με δράσεις στη φύση και επισκέψεις πολιτιστικού χαρακτήρα.

hxonews