180.000€ για νέα οχήματα στον Δήμο Ιεράπετρας

2:17 μ.μ. - Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020
02:12 μ.μ. - Πέμ, 17/17/2020
Image: 180.000€ για νέα οχήματα στον Δήμο Ιεράπετρας

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη σύμβαση για την προμήθεια νέου απορριμματοφόρου οχήματος και ενός φορτηγού αυτοκινήτου 4x4

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη παρουσία της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας, κας Μαρίας Ρουμελιωτάκη, σύμβαση για την προμήθεια νέου απορριμματοφόρου οχήματος, προϋπολογισθέντος ποσού 150.000€ και ενός φορτηγού αυτοκινήτου 4x4 προϋπολογισθέντος ποσού 31.000€ για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Η βελτίωση της καθαριότητας στην πόλη μας και η ενδυνάμωση της πολιτικής προστασίας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για τη Δημοτική μας Παράταξη.

Εντάξαμε και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και προχωράμε στην αγορά ενός νέου, σύγχρονου απορριμματοφόρου οχήματος και ενός φορτηγού αυτοκινήτου που θα συμβάλλει στη διαχείριση καταστροφών στον Δήμο.

Συνεχίζουμε να ενισχύουμε την Υπηρεσία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, με στόχο την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους πολίτες».